Close
Ez a tésztagyártó Olaszországba visz el Valentin-napra egy szerencsés párt

Ez a tésztagyártó Olaszországba visz el Valentin-napra egy szerencsés párt

Február 1-ig lehet jelentkezni az egyedülálló utazásra az amerikában élőknek.

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, a Barilla pedig ebből az alkalomból egy különleges játékot hirdetett. Egy szerencsés párt elvisz Olaszországba, hogy egy felejthetetlen, tésztaételekben gazdag utazásban legyen részük.

A szerencsések két főre szóló repülőjegy mellett pármai és firenzei szállodai szolgáltatásokat is kaphatnak, miközben

világszínvonalú ételeket kóstolhatnak és élvezhetik az autentikus tésztaélményeket.

A nyereményjáték egybeesik a Barilla Love névre keresztelt új, limitált kiadású, szív alakú tésztáinak piacra dobásával, aminek segítségével a szeretetet egy tányér étellel is ki lehet mutatni.

Melissa Tendick, a tésztagyártók marketingese szerint nincs is jobb mód a főzésnél arra, hogy megmutassuk, törődünk a másikkal. Az új tésztákkal pedig autentikus, ízletes olasz ételeket lehet majd otthon is készíteni Valentin-napon.

(Forrás: Thrillist, fotók: Getty)

valentin nap | párma | Firenze | barilla

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram