Mert a vasárnap nem a következő hétre készülődésről, hanem a hétvégi szórakozás meghosszabbításáról szól. A Beefbarban pedig élmény a villásreggeli, pláne zenei aláfestéstéssel.
A Beefbar Sunday Brunchon élvezhetjük ki a hétvége legjobb pillanatait a Hotel Clarkban, finom ételekkel és pazar kilátással a Lánchídra – ennél jobb párosítást pedig nehéz lenne kitalálni a hét utolsó napjára.
Végigfutva a reggeli brunch-kínálatot, kérhetünk többek között steak szendvicset, fehérjeomlettet avokádóval, aszalt paradicsomos omlettet rukkolával, eggs benedictet rozskenyérrel, fekete erdő sonkával és szarvasgombával, avokádó toastot marinált lazaccal és buggyantott tojással, szarvasgombás rántottát, de például a Budapest Exclusive kínálatból (libamáj terrine, marhahúsleves, gulyásleves, borjú bécsi) választva is holisztikus élményt kaphatunk vasárnaponként.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Beefbar)
hotel clark | beefbar | brunch | reggeli | lánchíd | étel
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!