Close
Mostantól már business reggelizhetünk is a Beefbarban

Mostantól már business reggelizhetünk is a Beefbarban

Úgy egy éve érkezett meg többek között Hongkong és Monaco után Budapestre is a kivételes húsairól ismertté vált Beefbar, ahol mostantól a reggeli is holisztikus élmény lehet.

Itthon a kirívó belsővel sokkoló, néhány méterre a 0 kilométerkőtől átadott Hotel Clarkban találkozhatunk az étterem különleges húsaival – a híres japán Kobe marhát magunk is megízlelhettük –, de a pürék, szuflék, saláták, előételek és streetfoodok is az erősségeik közé tartoznak.

A Beefbar tehát jóval több egy szimpla steak house-nál, ahol a gasztronómia, az extravagáns belsőépítészeti megoldások, és valamiféle nagyvárosi hedonizmus találkozik, a csúcsminőségű japán, amerikai és ausztrál wagyu, kobe és black angus cutok csak a fantasztikus minőségű alapot jelentik.

Ettől a héttől mindennap reggel hét és délelőtt tizenegy óra közötti időszakban immáron az alap büféasztalos reggelijükből is kérhetünk (amiből a hotel vendégei is választanak), de persze rendelkezésre áll az Á la carte ételsor is.

Egy hatezer forintba kerülő all you can eat büféreggelire fizethetünk be, amiben – ahogy azt egy klasszikus szállodai reggelinél megszokhattuk – péksütemények, zöldségek, gyümölcsök, müzlik, joghurtok, magvak, saláták, tojásételek, házi krémek, dzsúzok és forró italok találhatóak. A választéknál figyelembe vették az allergéneket is, ezért mindenfajta ételérzékenységre kínálnak alternatívát.

És ahogy írtuk, a büféreggeli mellé az étlapról is szemezgethetünk: szarvasgombás rántotta, eggs benedict (tökmagos pirítós, érlelt sonka, hollandi mártás), lazac avokádótoast (marinált lazac, avokádókrém, buggyantott tojás), shakshuka (paprika, padlizsán, római kömény, tojás), steak sandwich (angol mustár, cheddar, hagymalekvár), és amerikai palacsinta (áfonya, juharszirup, porcukor) jelenti az igazán nagypályásnak tűnő kínálatot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Francis Amiand, Beefbar)

budapest | brunch | reggeli | beefbar | svédasztal

FOLYTASD EZZEL

Ez a három ital segít elaludni és sokat javíthat az alvásod minőségén is

Lesújtó képet festenek Magyarországról ezek az adatok

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram