Mostantól már business reggelizhetünk is a Beefbarban

Úgy egy éve érkezett meg többek között Hongkong és Monaco után Budapestre is a kivételes húsairól ismertté vált Beefbar, ahol mostantól a reggeli is holisztikus élmény lehet.

Itthon a kirívó belsővel sokkoló, néhány méterre a 0 kilométerkőtől átadott Hotel Clarkban találkozhatunk az étterem különleges húsaival – a híres japán Kobe marhát magunk is megízlelhettük –, de a pürék, szuflék, saláták, előételek és streetfoodok is az erősségeik közé tartoznak.

A Beefbar tehát jóval több egy szimpla steak house-nál, ahol a gasztronómia, az extravagáns belsőépítészeti megoldások, és valamiféle nagyvárosi hedonizmus találkozik, a csúcsminőségű japán, amerikai és ausztrál wagyu, kobe és black angus cutok csak a fantasztikus minőségű alapot jelentik.

Ettől a héttől mindennap reggel hét és délelőtt tizenegy óra közötti időszakban immáron az alap büféasztalos reggelijükből is kérhetünk (amiből a hotel vendégei is választanak), de persze rendelkezésre áll az Á la carte ételsor is.

Egy hatezer forintba kerülő all you can eat büféreggelire fizethetünk be, amiben – ahogy azt egy klasszikus szállodai reggelinél megszokhattuk – péksütemények, zöldségek, gyümölcsök, müzlik, joghurtok, magvak, saláták, tojásételek, házi krémek, dzsúzok és forró italok találhatóak. A választéknál figyelembe vették az allergéneket is, ezért mindenfajta ételérzékenységre kínálnak alternatívát.

És ahogy írtuk, a büféreggeli mellé az étlapról is szemezgethetünk: szarvasgombás rántotta, eggs benedict (tökmagos pirítós, érlelt sonka, hollandi mártás), lazac avokádótoast (marinált lazac, avokádókrém, buggyantott tojás), shakshuka (paprika, padlizsán, római kömény, tojás), steak sandwich (angol mustár, cheddar, hagymalekvár), és amerikai palacsinta (áfonya, juharszirup, porcukor) jelenti az igazán nagypályásnak tűnő kínálatot.

Ez is érdekelhet:

A trendi és cool élet színpada – Jön a BeefBar 2.0

Egyéves születésnapjára készül a Hotel Clarkban működő BeefBar Budapest. A nagy évforduló előtt találkoztunk a nemzetközi étteremlánc brandigazgatójával.

(Fotók: Francis Amiand, Beefbar)

svédasztal | reggeli | menü | hotel | szálloda

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom