Close
Ha unod a zsúfolt uszodákat, béreld ki pár órára valakinek a medencéjét!

Ha unod a zsúfolt uszodákat, béreld ki pár órára valakinek a medencéjét!

Lehet már felbérelni helyettünk sorban állókat is, úgyhogy a Swimply szolgáltatása talán nem számít annyira meghökkentőnek.

Egy kicsit azért mégis, merthogy lényegében egy medencés Airbnb-ről van szó – persze ez nem azt jelenti, hogy abban kell aludni, hanem bérbe adhatjuk az udvarunkon éppen kihasználatlanul pihenő medencét, vagy értelemszerűen néhány órára kivehetünk egyet, ha nincs kedvünk közösségi fürdőbe, zsúfolt tengerpartra, bányatóba, netán uszodába menni.

Leegyszerűsítve tehát egy medencemegosztó szolgáltatásról van szó, ami rögtön az első ilyen az emberiség történetében. A dolog hasonlóan működik, mint a mindenki által jól ismert lakáskiadó platform: a tulajdonos feltölti a rendszerbe a medencéjét, mellékel hozzá néhány látványos fotót, megadja a koordinátákat és a pontos leírást, aztán hátradől, és várja a pancsolni vágyók jelentkezését (fontos tudni, hogy kizárólag a medencét lehet bérbe venni, a házat vagy szobát nem).

A másik oldalról is hasonlóan egyszerű a történet: kiválasztjuk a leginkább tetsző medencét, foglalunk időpontot, és a visszaigazolást követően csupán egy teendőnk maradt: elfoglalni a helyet, ellazulni, és élvezni a hűsítő pillanatokat.

Az átlagár mondjuk nem kevés, nagyjából száz dollárt kell kicsengetnünk egy óra úszkálásért, de ha összejövünk a barátokkal, máris kedvezőbb az ajánlat,

hiszen jóval csábítóbb lehetőségnek tűnik egy szépen gondozott, elegáns birtok medencéjében eltölteni pár kellemes órát a barátainkkal, mint mondjuk egy hotelhez tartozó medencén osztozkodni idegenekkel.

Ha pedig szerencsénk van, a tulajdonos grillezőt, felfújható vizijátékokat, törülközőket és napozógyakat is biztosít a medenceélmény mellé.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom