Close
Ha unod a zsúfolt uszodákat, béreld ki pár órára valakinek a medencéjét!

Ha unod a zsúfolt uszodákat, béreld ki pár órára valakinek a medencéjét!

Lehet már felbérelni helyettünk sorban állókat is, úgyhogy a Swimply szolgáltatása talán nem számít annyira meghökkentőnek.

Egy kicsit azért mégis, merthogy lényegében egy medencés Airbnb-ről van szó – persze ez nem azt jelenti, hogy abban kell aludni, hanem bérbe adhatjuk az udvarunkon éppen kihasználatlanul pihenő medencét, vagy értelemszerűen néhány órára kivehetünk egyet, ha nincs kedvünk közösségi fürdőbe, zsúfolt tengerpartra, bányatóba, netán uszodába menni.

Leegyszerűsítve tehát egy medencemegosztó szolgáltatásról van szó, ami rögtön az első ilyen az emberiség történetében. A dolog hasonlóan működik, mint a mindenki által jól ismert lakáskiadó platform: a tulajdonos feltölti a rendszerbe a medencéjét, mellékel hozzá néhány látványos fotót, megadja a koordinátákat és a pontos leírást, aztán hátradől, és várja a pancsolni vágyók jelentkezését (fontos tudni, hogy kizárólag a medencét lehet bérbe venni, a házat vagy szobát nem).

A másik oldalról is hasonlóan egyszerű a történet: kiválasztjuk a leginkább tetsző medencét, foglalunk időpontot, és a visszaigazolást követően csupán egy teendőnk maradt: elfoglalni a helyet, ellazulni, és élvezni a hűsítő pillanatokat.

Az átlagár mondjuk nem kevés, nagyjából száz dollárt kell kicsengetnünk egy óra úszkálásért, de ha összejövünk a barátokkal, máris kedvezőbb az ajánlat,

hiszen jóval csábítóbb lehetőségnek tűnik egy szépen gondozott, elegáns birtok medencéjében eltölteni pár kellemes órát a barátainkkal, mint mondjuk egy hotelhez tartozó medencén osztozkodni idegenekkel.

Ha pedig szerencsénk van, a tulajdonos grillezőt, felfújható vizijátékokat, törülközőket és napozógyakat is biztosít a medenceélmény mellé.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

bérelhető | uszoda | bérlés | medence | szolgáltatás

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram