Close
Beyoncé ragyogóbb, mint valaha a Tiffany új kampányában

Beyoncé ragyogóbb, mint valaha a Tiffany új kampányában

A reneszánsz folytatódik – Beyoncé a Tiffany új kampányában, a Lose Yourself in Love-ban szerepel, melyet a Summer Renaissance című dalhoz forgattak. Az egyperces klipben Donna Summer I Feel Love című dalát dolgozzák fel, az énekesnő pedig elképesztően néz ki benne.

A Grammy-díjas Mark Romanek által rendezett film Manhattant és az 1970-es évek klubkultúráját idézi fel úgy, hogy közben Beyoncéról egyetlen pillanatra sem lehet levenni a szemet.

A világsztár vintázs ihletésű táncparketten ragyog fantasztikus ékszerekkel, a Tiffany legikonikusabb ékszerkollekciójával.

A kilencven fős tánckar szintén a márka gyémántjait és ékszereit viseli.

Beyoncé platina Tiffany Setting eljegyzési gyűrűvel látható, amelynek közepén egy több mint tíz karátos briliáns gyémánt található, emellett a Tiffany legendás tervezője, Jean Schlumberger darabjait is magán hordja. Ha pedig mindez nem lenne elég,

megcsillogtatja a diszkófényben azt az egyedi HardWear nyakláncot is, amelyet kizárólag ehhez a kampányhoz készítettek,

és amely ultralimitált darabszámban lesz csak megvásárolható.

A kampány Beyoncét, mint ikont, egy igazi dívát mutatja be, aki azt hirdeti: az igaz szerelem annyira erős, mint az önmagunk iránti szeretet.

(Forrás: Haute Living, fotó: Tiffany)

beyoncé | ékszer | ékszerkollekció | TIffany

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram