Olyan megmondás érkezett a sauvignon blanc-ról, ami párját ritkítja

Ami nincs benne erről a fajtáról, azt nem is érdemes tudni.

A Bortársaság rendszeresen előrukkol remek kiadványokkal, most egy 40 oldalas, monstrénak tekinthető lapot adtak ki, amelynek egyetlen egy fajta áll a középpontjában: a sauvignon blanc.

A sauvignon blanc egy fénylő univerzum. Talán a legfényesebb mind között. Természete a ragyogás, és ezt semmilyen módon nem lehet elfeledni. De a ragyogásnak is vannak fokozatai.

Hogy valóban egy igazi univerzum ez a fajta, többszörösen is bizonyítják. Ellátogathatunk Új-Zélandra, a szuperhíres Matua borászatba, a Bortársaság alkalmazottja ugyanis eltöltött ott két hónapot, és meg is osztja velünk, milyen is arrafelé egy szüret. Dunaszentmiklóson kökemény, de dolgos svábokkal találkozhatunk, és kiderül az is, mit tud a szintén kultikus chilei Montes sauvignon blanc-ja. Belekóstolunk a pannonhalmi apátság borába, megszólal Sauska Krisztián, felfedezzük Südsteiermarkot, de itt abbahagyjuk, mert egyrészt még nagyon sok jó anyag olvasható a lapban, másrészt nem akarunk lelőni minden poént.

A legjobb még hátravan,

a magazin ingyenes, és minden Bortársaság üzletben megtalálható. Ami még remek kiegészítés, hogy természetesen nemcsak olvashatunk erről a remek fajtáról, hanem meg is kóstolhatjuk őket, szóval a profik a lap mellé egy palack SB-t is biztosan felkapnak.

Nem mellékesen megjegyezzük, hogy a Roadster magazin első print kiadása is megtalálható a Bortársaság üzleteiben, érdemes szert tenni arra is.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Debreczeni Ágota)

bortársaság | kiadvány | saivignon blanc

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom