Massimo Bottura a modern olasz konyha egyik ikonikus szereplője, most pedig itt a vissza nem térő alkalom, hogy szenvedélyét huszonegy exkluzív vendég társaságában bárki megismerhesse.
A Michelin-csillagos éttermet irányító séf nem mindennapi gasztronómiai élményre hív: egy ötnapos kirándulás keretében az Emilia-Romagna régió ízeit lehet felfedezni a vezetésével.
Ehhez Bottura híres modenai Maria Luigia villája nyújt luxuskörnyezetet, a privát étkezéseket pedig a híres étteremben, az Osteria Francescanában tartják.
A vendégeknek lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek egy tortellini készítő mesterkurzuson és egy exkluzív szarvasgomba-vadászaton.
A fényűző Maria Luigia villa a régió szívében található, a környéken olyan tradicionális élelmiszereket gyártanak, mint a Parmigiano Reggiano és az Aceto Balsamico.
Massimo Bottura legendás séf. Látnoki képességekkel bíró restaurateur. Közösségépítő filantróp. Olasz kultúrhérosz. Massimo Botturát szimplán séfként jellemezni olyan hiba lenne, mintha Elon Muskra annyit mondanánk, hogy autógyáros, John Lennonra annyit, hogy zenész, Michelangelóra annyit, hogy festő. Massimo Bottura kreatív gondolkodó és inspiráló energia, átformálja és jobbá teszi a körülötte lévő világot. Napjaink egyik legizgalmasabb egyéniségével készült portrénkat és interjúnkat itt olvashatod.
(Forrás és fotók: Uncrate)
massimo bottura | szarvasgomba | gasztronómia | olaszország
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!