Close
Így néz ki Brigitte Bardot varázslatos cannes-i nyaralója

Így néz ki Brigitte Bardot varázslatos cannes-i nyaralója

A dombtetőn található ingatlanban nem lehet hibát találni, ezért is kínálják 5,9 millió euróért, azaz nagyjából 2,2 milliárd forintért.

Brigitte Bardot minden idők egyik legikonikusabb filmsztárja, akinek stílusossága mindenki számára ismert. Pontosan ilyen varázslatos volt nyaralója is, a Le Castelet, amely egy 15. századi, tizenegy hálószobás villa.

A pompás ingatlan egy Cannes melletti kis faluban, egy dombtetőn található, ahonnan páratlan kilátás nyílik.

A villához két úszómedence, moziterem, szauna, boules-pálya is tartozik, a kertbe pedig látványos olajfaligetet is telepítettek. A teraszról pedig csodálatos kilátás nyílik Provence-ra.

Úgy tudni, a villában Bardot akkor élt, amikor az 1950-es évek végén elvált Roger Vadim rendező-forgatókönyvírótól. Az ingatlant természetesen azóta felújították, az egykori istállóból vendégházat alakítottak ki, és

felépítettek egy hatalmas garázst is a tulajdonosok méregdrága autóinak.

Nem Bardot az egyetlen világsztár, aki a környéken vásárolt ingatlant. A környéken élt Jean Marais is, de szomszédja volt a gyönyörű színésznőnek Marcel Pagnol regény- és drámaíró is.

Bon Jovi is eladásra kínálja egyedülálló ingatlanát. A manhattani Greenwich Village és West Village negyedek között található lakásban négy hálószobát alakítottak ki, ahonnan látványos kilátás nyílik a belvárosra és a Hudson-folyóra. A négy hálószobás saroklakás új tulajdonosai rengeteg természetes fényt, tágas nappalit és egy varázslatos erkélyt is élvezhetnek majd, persze ha kifizetnek az ingatlanért 22 millió dollárt, azaz nagyjából 7,2 milliárd forintnyi összeget.

(Forrás: TimeOut, fotók: Carlton International)

ház | cannes | ingatlan | villa | Provence

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram