Briliáns a 2001: Ürodüsszeia idei újragondolása

Bemutatkozik a 2020: Karanténodüsszeia.

Stanley Kubrick 1968-ban készült kultfilmjének zárójelenetét játssza újra az izoláció és a karantén kontextusában Lydia Cambron. A drámai 2001: Ürodüsszeiá-val párhuzamba állított kisfilm a bezártság és izoláció nagyon hétköznapi problémáit fogja meg humorosan – az epikus filmfinálét és a kevésbé epikus napokat a lakásunkban. Zseniális kis mozi lett!

Ez is érdekelhet:

Nick Cave saját alkotásaiból hozott létre webshobot és azonnal beleszerettünk

A művész röviden így jellemzi a termékeket: „Egy túlstimulált elme szörnyű maradványai”.

2001: ürodüsszeia | karantén | dráma | kultfilm | kisfilm

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom