Close
Nézz be Bruce Willis eladósorba került trópusi házába!

Nézz be Bruce Willis eladósorba került trópusi házába!

A trópusi paradicsomban található a világsztár 37,5 millió dolláros, azaz közel tizenhárom milliárd forintot érő luxusingatlana, amelytől a sztár úgy döntött, megválik.

Bruce Willis eladja a Turks és Caicos-szigeteki Parrot Cay privát üdülőhelyen található rezidenciáját, amely egy varázslatos fehér homokos part közvetlen szomszédságában fekszik. Sőt, úgy tudni,

az ingatlanhoz egy ezeregyszáz méteres privát strand is tartozik.

A rezidencia nem egyetlen ingatlanból, hanem rögtön háromból áll, mely így összesen tizenkét hálószobával, négy medencével is várja a vendégeit. A hat hálószobás főépület a birtok szíve, amely

2020-ban teljes átalakításon ment keresztül.

Az emeleten egy moziterem és egy árnyékos jógapavilon is található, a kertben játszótér, számos kókusz-, banán- és papajafa biztosítja az igazán trópusi környezetet.

A birtokhoz saját személyzet is tartozik, akik az ingatlankezeléssel, a takarítással, az ellátással és a komornyik-szolgáltatásokkal is foglalkoznak. Emellett az új tulajdonosok rendelkezésére áll a Parrot Cay étterem, a Beach Club, a fitneszterem és a spa részleg is.

(Forrás: Travel+Leisure, fotók: Turks&Caicos, Sotheby’s International Realty)

Turks és Caicos-szigetek | ingatlan | birtok | világsztár | luxusingatlan

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram