Budapest egyik legszebb rooftop bárja felpörgeti a fővárosi nyarat

Az Andrássy úti Párisi Nagy Áruház tetején, körülbelül öt éve nyílt 360 Bar olyan ikonikus turistaszpot lett Budapest szívében, amit a pazar panoráma miatt az egyszerű városi ember is időről időre szívesen meglátogat. A formabontó, téli igluk után most városi dzsungellé változott a terasz, és akad még pár izgalmas újdonság, amiért érdemes körülnézni 36 méter magasan.

A néhány hete megnyitott szabadtéri bárban például néhány új, frissítő koktélt is mixeltek, meglehetősen szimpatikus elvek mentén:

"Szeretjük, ha a vendégeink érzik a prémium minőséget, de nem kell órákat várniuk, amíg megkapják a rendelésüket. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a nyári signature koktél kínálatunkat, hogy a hely befogadóképességéhez mérten viszonylag könnyen elkészthető italok szerepeljenek az itallapon, de mégis különleges összetevőkkel fűszerezzük azokat" – mondta a koncepcióról Bodnár Viktor üzletvezető.

Így született meg például a Hendricks ginnel, uborkával, kakukkfűvel, lime-mal és egy kis bodzasziruppal készített Deep Dive, a hétéves rummal, tojásfehérjével, vörösborral, csokoládé bitterrel és cukorsziruppal kevert Higher Ground, és a málnával készített whiskeys csoda, a Skinny Dip is.

Ha koktélozás vagy borozás közben esetleg megéheznénk, tíz különöző szezonális fogás közül válogathatunk, legyen szó a karamellizált hagymával és zöldbors mártással, rukkolával készült Pepino Burgerről, a Pulled Pork Ciabattáról, a sült tintahalkarikáról, vagy akár a garnélás 360 Bar salátáról.

Külön jó pont, hogy a 360 Bar is beállt a környezettudatos szórakozóhelyek sorába, úgyhogy ne is szamítsunk rá, hogy műanyag pohárban, szívószállal kapjuk majd az italunkat.

A spontán koktélozásokon túl elég sok zenei program miatt is érdemes megnézni, milyen az élet a város felett. Havonta egyszer érkezik például a Secret Garden Daytime, a nappali bulisorozat, ahol délután kettőtől másnap hajnalig zöld oázissá alakul a terasz, dj-vel, buborékgéppel, trópusi növényekkel és mini medencével fokozva a nyári őrületet.

Hát, nem véletlenül szeretjük ezt az időszakot annyira...

Ez is érdekelhet:

(Fotók: 360 Bar)

Párisi Nagy Áruház | panoráma | Andrássy út | budapest | signature koktél | turista

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Hirdetés