Close
Budapest egyik legszebb rooftop bárja felpörgeti a fővárosi nyarat

Budapest egyik legszebb rooftop bárja felpörgeti a fővárosi nyarat

Az Andrássy úti Párisi Nagy Áruház tetején, körülbelül öt éve nyílt 360 Bar olyan ikonikus turistaszpot lett Budapest szívében, amit a pazar panoráma miatt az egyszerű városi ember is időről időre szívesen meglátogat. A formabontó, téli igluk után most városi dzsungellé változott a terasz, és akad még pár izgalmas újdonság, amiért érdemes körülnézni 36 méter magasan.

A néhány hete megnyitott szabadtéri bárban például néhány új, frissítő koktélt is mixeltek, meglehetősen szimpatikus elvek mentén:

“Szeretjük, ha a vendégeink érzik a prémium minőséget, de nem kell órákat várniuk, amíg megkapják a rendelésüket. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a nyári signature koktél kínálatunkat, hogy a hely befogadóképességéhez mérten viszonylag könnyen elkészthető italok szerepeljenek az itallapon, de mégis különleges összetevőkkel fűszerezzük azokat” – mondta a koncepcióról Bodnár Viktor üzletvezető.

Így született meg például a Hendricks ginnel, uborkával, kakukkfűvel, lime-mal és egy kis bodzasziruppal készített Deep Dive, a hétéves rummal, tojásfehérjével, vörösborral, csokoládé bitterrel és cukorsziruppal kevert Higher Ground, és a málnával készített whiskeys csoda, a Skinny Dip is.

Ha koktélozás vagy borozás közben esetleg megéheznénk, tíz különöző szezonális fogás közül válogathatunk, legyen szó a karamellizált hagymával és zöldbors mártással, rukkolával készült Pepino Burgerről, a Pulled Pork Ciabattáról, a sült tintahalkarikáról, vagy akár a garnélás 360 Bar salátáról.

Külön jó pont, hogy a 360 Bar is beállt a környezettudatos szórakozóhelyek sorába, úgyhogy ne is szamítsunk rá, hogy műanyag pohárban, szívószállal kapjuk majd az italunkat.

A spontán koktélozásokon túl elég sok zenei program miatt is érdemes megnézni, milyen az élet a város felett. Havonta egyszer érkezik például a Secret Garden Daytime, a nappali bulisorozat, ahol délután kettőtől másnap hajnalig zöld oázissá alakul a terasz, dj-vel, buborékgéppel, trópusi növényekkel és mini medencével fokozva a nyári őrületet.

Hát, nem véletlenül szeretjük ezt az időszakot annyira…

Ez is érdekelhet:

(Fotók: 360 Bar)

bár | signature koktél | 360 Bar | 360bar | koktél

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Meglepő dolog derült ki a koffeinmentes kávéról

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram