Close
Hamarosan közvetlen járattal utazhatunk Budapestről erre a távol-keleti úti célra

Hamarosan közvetlen járattal utazhatunk Budapestről erre a távol-keleti úti célra

Új járatot indít a China Eastern-csoporthoz tartozó Shanghai Airlines.

Az úti cél a Shanghajtól délre található kikötőváros és üzleti központ, Ningpo lesz, amely negyedikként csatlakozik a magyar fővárosból eddig elérhető kínai városok sorához: az Air Chinával június 19-től Pekingbe emellett Csungkingbe repülhetünk, a Shanghai Airlinesszal pedig Sanghajba.

A járatnyitás két fázisban történik: május 29-én, majd június 5-én két közvetlen charter-járatpár repül

a Jangce-delta régióban, Csöcsiang tartomány északkeleti részében lévő város és a magyar főváros között. Az első járat május 29-én 21:40-kor érkezik Budapestre és 23:55-kor indul vissza Ningpóba.

Június 12-től azután már hetente egy alkalommal, hétfőnként menetrend szerinti járatként indulnak a gépek, júliustól pedig hetente két közvetlen járatra (hétfő és csütörtök) bővül az összeköttetés a tervek szerint.

Kínában eközben olyan futurisztikus repülőtér épül, ami a szingapúri Changival akar versenyre kelni, igaz, a távol-keleti ország ritkán gondolkodik kicsiben.

(Forrás: Airportal, Daily News Hungary, képek: Unsplash, Getty Images)

kína | Shanghai Airlines | közvetlen | Bole Nemzetközi Repülőtér | Ningpo

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezeken az olasz strandokon nem lesz tömeg a nyáron, nem léphetnek be akármennyien

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram