A stílustanácsadó, aki segít személyre szabni minden egyes Bugattit

Sokak számára egyszeri lehetőség az életben személyre szabni egy Bugattit, és erre a nem mindennapi utazásra egy tapasztalt dizájner kalauzolja el a vevőket, hogy segítsen megtalálni mindenki számára a tökéletes választást.

Minden egyes új Bugatti megrendelésénél szinte végtelen számú opció közül lehet választani, ezért két Bugatti ritkán lesz egyforma. Szükség van azonban egy tapasztalt segítőre, akinek ott van a fejében az összes lehetőség, és végig tudja vezetni a vevőket a rendelés folyamatán azzal, hogy átbeszéli velük a lehetőségeket, és segít mérlegelni az egyik választást a másikkal szemben. Az individualizáció magas foka is hozzájárul a molsheimi gyárban készülő fényűző szupersportautók exkluzivitásához.

Bugattiból nincs két egyforma, és ez többnyire egyetlen ember munkájának köszönhető

Ha olyan jelentős döntésről van szó, mint egy Bugatti megrendelése, a vevők megérdemlik, hogy a választásuk pontosan tükrözze az elképzeléseiket.

Óriási lehet a különbség az egyik vagy másik opció között, és ha ennyire sokféle lehetőség közül lehet választani, szükség van egy bennfentes tanácsadóra a megalapozott választáshoz. A Bugattinál ezt a szerepet látja el Jascha Straub, aki a vevőkkel tartja a kapcsolatot, és mivel tisztában van a Bugatti által kínált legapróbb részletekkel is, nagy segítséget jelent a tökéletes kombináció megrendelésében.

A testre szabás folyamata órákat, de akár hónapokat is igénybe vehet attól függően, hogy az autó mennyire lesz egyedi.

Jascha sokkal több egy értékesítőnél, a tapasztalt dizájner a Bugatti formatervezőjeként kezdte a munkáját, és fontos kapcsot jelent az értékesítés és a tervezés között. Szerepe volt a két limitált szériás különlegesség, a Divo és a Centodieci tervezésében, és a Chiron egyik legújabb limitált szériája, a repülés aranykorát idéző Les Légendes du Ciel szériában a bőrkárpitra varrt repülőgépes motívumot is saját kezűleg alkotta meg.

Gyermekkora óta a Bugatti rajongója, ezért a luxusmárka székhelyén, az elzászi Molsheimben dolgozni számára az álmai munkája.

A Bugatti történelmének és kínálatának alapos ismerője, és gondoskodik róla, hogy a megrendeléstől a gyártáson át a szállításig egyetlen részlet se vesszen el, a konfiguráció mindig tökéletes legyen az ügyfél számára.

A Chiron fényezéséhez harmincnégy standard színből lehet választani, és ha a vevő nem találja meg ezek közt a kedvencét, akkor Jascha egy több ezer színből álló palettát mutat be. Ha továbbra sincs közte az, amire a vevő igényt tart, akkor a kívánt színt egyedileg fejlesztik ki a számára. A személyre szabás folyamata során a bőrkárpithoz és a varrásához harminckét szín áll rendelkezésre, a szőnyegek tizenkilenc, a biztonsági övek tizenegyféle színben rendelhetők, és természetesen itt is a teljes színpaletta rendelkezésre áll, ha egyik standard árnyalat sem tetszik. Jascha vezeti végig az ügyfelet a teljes folyamaton, és a végén

ajándékba adja a tervezés során készült vázlatot, ami mindenkit emlékeztetni fog a Bugatti rendelésének élményére.

Bugatti Sur Mesure, azaz „Bugattit méretre” a neve a programnak,

amelynek során a márka legendás molsheimi központjába invitálják az ügyfelet. A Molsheim Experience részeként megismerheti a Bugatti történelmét, benézhet a kulisszák mögé, és részt vehet egy tesztvezetésen a márka egyik hivatalos tesztpilótájával.

„A világon nincs más hasonló munka, amely lehetővé tenné, hogy ilyen utazásra vigyem az ügyfeleket”

– mondja Jascha, aki számára minden találkozás különböző. Sokan nagyon is határozott elképzelésekkel érkeznek, és akár harminc perc alatt készre konfigurálnak egy autót, másoknál némi meggyőzésre van szükség ahhoz, hogy a számukra megfelelő opciókat válasszák. „A lehetőségek sokaságának köszönhetően minden megrendelés egyedi, és éppen ez a változatosság motivál – mondja Jascha, aki mindig szélesebb körből merít inspirációt: a dizájnipar, a magazinok és a trendek is hatással vannak rá. – Szeretem azt hinni, hogy a márka iránti szenvedélyemmel a Bugatti hírnevének őrzője vagyok, aki képes ítéletet mondani a legendás jelvényt viselő szuperautók egyedi változatairól. Mivel az ügyfeleknek végtelen sokféle választási lehetőségük van, az én feladatom, hogy ezt a választást lehető legegyszerűbbé tegyem.”

A Bugatti világa

A molsheimi márka nem tétlenkedik, a Chiron egyre újabb változatokban jelenik meg, amire példa a márka születésének 110-edik évfordulóját ünneplő különkiadás. A legizgalmasabb persze a La Voiture Noire, amely egyetlenegy példányban készül. A tervezésébe pedig bepillanthattunk, amikor a Bugatti dizájnfőnöke az otthonába kalauzolt, hogy megmutassa, hogyan dolgozik home office-ban.

nagy sztori | chiron | jascha straub | bugatti

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom