Close
Cégalapítás és cégügyek online jogi ügyintézése

Cégalapítás és cégügyek online jogi ügyintézése

Egy céggel kapcsolatban rengeteg, akár előre kiszámíthatatlan költség, kiadás is adódhat. Szerencsére ez nem kell, hogy igaz legyen a céggel kapcsolatos jogi ügyek intézésére. A KRS Ügyvédi Iroda személyre szabott személyes jogi szolgáltatásai mellett kidolgozta a sztenderdizált és automatizált online jogi ügyintézés módszertanát és mint szolgáltatást, elérhetővé tette minden jelenlegi és jövőbeli ügyfele számára.

Az online ügyintézés előnyei

Az online jogi ügyintézés egy olyan megbízható jogi háttérrel, mint amilyet az eKRS számára a KRS Ügyvédi Iroda biztosít, egy teljesen megbízható, az aktuális jogi szabályozásnak megfelelő hivatalos ügyintézést jelent az ügyfelek számára. Mindezt úgy képes biztosítani, hogy sem utazni, sem időpontokat nem kell egyeztetni hozzá, hiszen az ügyfél igényei szerint akár minden ügyintézési szakasz megoldható online keretek között.

Természetesen egyedi helyzetek, bonyolult kérdések esetén a KRS Ügyvédi Iroda továbbra is hatékonyan, szakszerűen kiszolgálja ügyfeleit, hogy minden szempontból megfelelő jogi szolgáltatást kaphassanak.

Az egyszerűbb esetekben azonban kedvező és fix áron érhető el az automatizált online eKRS jogi szolgáltatás, amely ugyanolyan hivatalos dokumentumokat és akár okiratokat kínál, mint amilyeneket a személyes jogi ügyintézés alkalmával is megkap az ügyfél.

 

Az elkészült iratok, dokumentumok ráadásul bármikor elérhetőek és letölthetőek maradnak a regisztrált ügyfél fiókjából, így még ezek tárolásáról sem kell gondoskodnia. A dokumentumok esetén ügyvédi ellenjegyzés is elérhető és az Ügyvédi Ipari Kamaránál letétbe is helyezhetők.

Ha neked is drága az időd

Cégalapítás, társasági részesedés – üzletrész vagy részvény – átruházása, cégmódosítások a cégjegyzékben szereplő adatokban vagy döntések a számviteli mérlegekről, valamint végelszámolással kapcsolatos feladatok – mindez elérhető az eKRS online intézhető cégügyei között.

A weboldalon történő regisztráció és bejelentkezés után kiválaszthatod azt a jogi ügyvitelt, amelyre szükséged van, s már kezdheted is az adatok kitöltését. Bármi közbejön, munka, család vagy más feladat, a folyamat akármikor félbeszakítható és később folytatható.

Online intézhető cégügyek 

A cégalapítás keretén belül Bt., Kft. vagy Zrt. alapítására is lehetőséged van, mindegyik tökéletesen meg fog felelni a jogszabályoknak, törvényeknek és ha szeretnéd, illetve az alapító tagokkal szeretnétek, akkor akár személyes találkozás nélkül is nyélbe üthetitek.

A céggel kapcsolatos változások is egyszerűen intézhetők, akár a cégjegyzékben is szereplő adatokon szeretnél változtatni, akár a mérlegek elfogadása a feladat.

Mostantól az üzletrész adásvétel és a részvény átruházás is elektronikusan és gyorsan intézhető. A tulajdonátszállás azonnali, az adás-vételi szerződés teljes körű és bejegyzésre alkalmas.

A végelszámolás, azaz a cég jogutód nélküli megszüntetéséhez alapvető okiratokat is kedvező és fix áron, valamint elektronikusan intézheted. A csomagban az illetékes cégbírósághoz történő benyújtás és a cég könyvelőjével történő egyeztetés is szerepel.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Lépj időben, lassítsd le a kopaszodást!

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom