Close
A Chanel Cruise kollekciója egy szerelmi vallomás Monte-Carlóhoz

A Chanel Cruise kollekciója egy szerelmi vallomás Monte-Carlóhoz

A Chanel Cruise 2022-23-as kollekcióját Virgine Viard álmodta meg és magában hordozza Monte-Carlo stílusosságát, luxusát és életörömét.

A Chanel új kollekciójában megjelenik minden, ami Monte-Carlóra jellemző: életöröm, tengerparti vakáció és természetesen a motorsport is. Ez utóbbi pedig különösen nagy hangsúlyt kap a ruhadarabokban, hiszen visszaköszön a tweed stílusú overálon, a versenysisak formájú kézitáskán.

A Cruise ruhadarabjai a modern, sportos sziluetteket ötvözik a kifinomult nőies vonásokkal, azaz mindazzal, ami a mai napig is meghatározza a Chanelt.

(Forrás: Haute Living, fotók: Chanel)

chanel | kollekció | luxusmárka | monte-carlo

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram