Close
A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

Nemrégiben mutatta be a Chanel a 2023. tavaszi-nyári Ready-To-Wear kollekcióját és az ahhoz tartozó kampányát, melynek főszereplője Kristen Stewart színésznő.

– Kirsten Stewart az a személy, aki leginkább Gabrielle Chanelre emlékeztet – mondja Virginie Viard, a divatház művészeti igazgatója, hozzátéve, a színésznőnek nagyon különleges kapcsolata van a Chanellel,

immáron tíz éve működnek együtt, Stewart pedig remekül érti és érzi a márka üzeneteit.

A mostani kampány fekete-fehér elemei a párizsi életet, a mozikat, a kávézókat, a metrókat jelenítik meg, míg a színek a Földközi-tenger világát, a szőlőültetvényeket, a narancsligeteket szimbolizálják.

Az új kollekcióban a Chanel klasszikusai köszönnek vissza modern változtatásokkal, így jelen van a tweed zakó egy alacsony derekú, málna színű tweed ceruzaszoknyával kombinálva. A divatház emblematikus fekete-fehér színpárja, az erős kontrasztok mellett a kifinomultság is hangsúlyos szerepet kap

Kristen Stewart veleszületett kecsességének köszönhetően.

A közelmúltban mutatta be legújabb kollekcióját a Louis Vuitton is, amelyben a nők dinamikus személyisége köszön vissza. Szintén népszerűek Coppola filmes pólói és Jude Law stílusossága.

(Forrás: Haute Living, fotók: Chanel)

divatház | chanel | divat | kristen stewart

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram