Close
Ezzel az egyszerű eszközzel sok helyet spórolhatsz a bőröndben

Ezzel az egyszerű eszközzel sok helyet spórolhatsz a bőröndben

Ha sok holmit kell bepréselned a kézipoggyászba, vagy ha az utolsó pillanatban még betennél egy szuvenírt a teli táskába, a pakolás igazi kihívás lehet.

Eric Peterson túravezető is hasonló problémákkal szembesült, megoldásként pedig nagyon egyszerű ötlettel állt elő, ami hasznára válhat a csomagolásnál elakadó utazóknak.

Mint mondja, a trükk a vákuumzsák használata, amiből egy szelepen kívül ki lehet pumpálni a levegőt, így a ruhák kisebb helyet foglalnak el, a táskában pedig hely szabadul fel.

Ez különösen hasznos lehet például nagy ruhadarabok, kabátok és pulcsik szállítására.

A másik hasznos darab a cipőzsák, amiben elzárhatjuk a lábbelit, megelőzve, hogy bármit összekoszoljon a bőröndben. Egy cipőszsák ugyanakkor más célokra is jól jöhet, például tarthatunk benne laptopot vagy fényképezőgépet.

Ezt a tárgyat szintén érdemes magaddal vinned az útra, ezzel a profi ellenőrzőlistával pedig gyorsan letudhatod a csomagolást.

(Forrás: Express, képek: Getty Images)

kézipoggyász | trükkök | vákuumzsák | csomagolás | poggyász

FOLYTASD EZZEL

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

A világ legrégebbi városai a történelem esszenciái

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram