Close
Ezért érdemes ragasztószalagot magaddal vinni minden utazásra

Ezért érdemes ragasztószalagot magaddal vinni minden utazásra

Valószínűleg még nem találták fel azt a csodaszert, amely minden egyes, utazás közben felvetődő problémát megold, de akad egy, ami többre képes, mint elsőre gondolnánk.

Samantha Brown, a PBS Places to Love című műsorának házigazdája több mint húsz évnyi utazási tapasztalattal a háta mögött számtalan buktatóval találkozott már.

Egy Instagramon közzétett videójában megmutatta azt a valószínűtlen, ám praktikus tárgyat, amit mindig elcsomagol: a ragasztószalagot.

Egyrészt nem csupán ideiglenesen javít meg bármit, ami elromolhat utazás közben, hanem a műsorvezető szerint ragasztószalaggal gyerek- vagy állatsérülés-biztosra tehető bármilyen szálláshely. Le lehet vele ragasztani a redőnyök vagy függönyök lógó zsinórjait, amelyek veszélyesek lehetnek, plusz beragasztani a konnektorokat. Ezenkívül ajánlja még az élek tompítására, melyekbe a gyerekek esetleg beverhetik a fejüket.

Jól jön törött vagy szakadt bőröndök javításakor, aztán a jó éjszakai alvás érdekében a szállodai szobákban lévő készülékek fényeinek leragasztására, valamint akár egy jármű gyors reparálására is.

Brown azt tanácsolja, hogy ne spóroljunk a mérettel, hanem nagyobb tekercset válasszunk és természetesen egy vidám színt.

Késő repülőgépek, elveszett poggyászok, elkeveredett útlevelek, hosszú sorok a biztonsági ellenőrzésnél, összegyűrődött ruhák. Ezek az utazás nem igazán kedvelt pillanatai, melyek ritkán kerülnek be egy Insta-sztoriba. Bár a legtöbb szerencsétlen esetet nehéz megkerülni, van egy módszer, amivel legalább az egyik kellemetlenség megúszható.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Getty Images)

trükk | ragasztószalag | hack | segítség | javítás

FOLYTASD EZZEL

Bár legális a marihuána-fogyasztás, akár börtönt is kaphat, aki itt füvezik

Velence rémálmaiból kerültek elő ezek a turisták  

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom