Close
Ezért érdemes ragasztószalagot magaddal vinni minden utazásra

Ezért érdemes ragasztószalagot magaddal vinni minden utazásra

Valószínűleg még nem találták fel azt a csodaszert, amely minden egyes, utazás közben felvetődő problémát megold, de akad egy, ami többre képes, mint elsőre gondolnánk.

Samantha Brown, a PBS Places to Love című műsorának házigazdája több mint húsz évnyi utazási tapasztalattal a háta mögött számtalan buktatóval találkozott már.

Egy Instagramon közzétett videójában megmutatta azt a valószínűtlen, ám praktikus tárgyat, amit mindig elcsomagol: a ragasztószalagot.

Egyrészt nem csupán ideiglenesen javít meg bármit, ami elromolhat utazás közben, hanem a műsorvezető szerint ragasztószalaggal gyerek- vagy állatsérülés-biztosra tehető bármilyen szálláshely. Le lehet vele ragasztani a redőnyök vagy függönyök lógó zsinórjait, amelyek veszélyesek lehetnek, plusz beragasztani a konnektorokat. Ezenkívül ajánlja még az élek tompítására, melyekbe a gyerekek esetleg beverhetik a fejüket.

Jól jön törött vagy szakadt bőröndök javításakor, aztán a jó éjszakai alvás érdekében a szállodai szobákban lévő készülékek fényeinek leragasztására, valamint akár egy jármű gyors reparálására is.

Brown azt tanácsolja, hogy ne spóroljunk a mérettel, hanem nagyobb tekercset válasszunk és természetesen egy vidám színt.

Késő repülőgépek, elveszett poggyászok, elkeveredett útlevelek, hosszú sorok a biztonsági ellenőrzésnél, összegyűrődött ruhák. Ezek az utazás nem igazán kedvelt pillanatai, melyek ritkán kerülnek be egy Insta-sztoriba. Bár a legtöbb szerencsétlen esetet nehéz megkerülni, van egy módszer, amivel legalább az egyik kellemetlenség megúszható.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Getty Images)

hack | nélkülözhetetlen | ragasztószalag | segítség | trükk

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Elképesztő mennyiségű magyarországi utasra számít a Wizz Air

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom