Close
Ezt a pazar nyakkendőt azok is imádni fogják, akik nem is hordanak ilyet

Ezt a pazar nyakkendőt azok is imádni fogják, akik nem is hordanak ilyet

A Drake’s-ről tudjuk, hogy egyedi mintás nyakkendőkben és díszzsebkendőkben igazán erősek. Látva a legújabb nyakkendőjüket, a tétel ismét bizonyítást nyert. 

Száz százalékig selyemből és kizárólag kézzel készült a londoni Drake’s nyári szezonra megálmodott, golfozókat ábrázoló nyakkendője, mellyel biztosan magunkra irányítjuk a figyelmet, akármerre is járunk. A márka mindig is kiválóan elegyítette a színeket és a mintákat, valahogy nagyon rá tud érezni arra a kúlságra, amit sokan keresünk, ha kiegészítőkre vadászunk.

A Drake’s-t 1977-ben alapították a londoni East Enden. Már akkor magas minőségű sálakat és kendőket készítettek high end divatbutikoknak és szabóságoknak, majd a portfólióba bekerültek a nyakkendők és díszzsebkendők is.

Az alapító Michael Drake-től 2010-ben vette át vállalkozás irányítását Michael Hill és Mark Cho. A kreatívigazgató Hill vezetésével a Drake’s luxuskiegészítőket gyártó manufaktúrából klasszikus dizájnszabászattá nőtte ki magát, amely bárhol felismerhető stílusú, könnyen hordható, kortárs és mégis időtlen ruhadarabokat készít.

Budapesten, a Zoltán utcai angol szabóságban, Simon Skottowe-nál saját szemünkkel is megnézhetjük, milyen is közelről egy Drake’s nyakkendő.

Ez is érdekelhet:

nyakkendő | drake’s | golf | kiegészítő | selyem

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram