Close
Ezt a pazar nyakkendőt azok is imádni fogják, akik nem is hordanak ilyet

Ezt a pazar nyakkendőt azok is imádni fogják, akik nem is hordanak ilyet

A Drake’s-ről tudjuk, hogy egyedi mintás nyakkendőkben és díszzsebkendőkben igazán erősek. Látva a legújabb nyakkendőjüket, a tétel ismét bizonyítást nyert. 

Száz százalékig selyemből és kizárólag kézzel készült a londoni Drake’s nyári szezonra megálmodott, golfozókat ábrázoló nyakkendője, mellyel biztosan magunkra irányítjuk a figyelmet, akármerre is járunk. A márka mindig is kiválóan elegyítette a színeket és a mintákat, valahogy nagyon rá tud érezni arra a kúlságra, amit sokan keresünk, ha kiegészítőkre vadászunk.

A Drake’s-t 1977-ben alapították a londoni East Enden. Már akkor magas minőségű sálakat és kendőket készítettek high end divatbutikoknak és szabóságoknak, majd a portfólióba bekerültek a nyakkendők és díszzsebkendők is.

Az alapító Michael Drake-től 2010-ben vette át vállalkozás irányítását Michael Hill és Mark Cho. A kreatívigazgató Hill vezetésével a Drake’s luxuskiegészítőket gyártó manufaktúrából klasszikus dizájnszabászattá nőtte ki magát, amely bárhol felismerhető stílusú, könnyen hordható, kortárs és mégis időtlen ruhadarabokat készít.

Budapesten, a Zoltán utcai angol szabóságban, Simon Skottowe-nál saját szemünkkel is megnézhetjük, milyen is közelről egy Drake’s nyakkendő.

Ez is érdekelhet:

Close