Látványos drónvideó fedi fel az ősi Skócia titkos arcát

A felvételeket készítő John Duncan úgy fogalmazott: soha nem volt még olyan büszke arra, hogy Skócia a hazája, mint most.

Hét hónapig tartott ennek a hihetetlenül látványos drónvideónak a forgatása, mely huszonegy lenyűgöző helyen készült. Az alkotónak nem ez az első filmje, amely a skót tájat dolgozza fel. A három részes trilógia azonban egyfajta evolúciós folyamatnak is tekinthető, hiszen az első videó csupán gyönyörű felvételek gyűjteménye volt. A második az ország érintetlen természetét és vadállatait mutatta be, a harmadik epizód pedig arra világít rá, hogy a filmes számára mit jelent Skócia.

És hogy mi alkotja szerinte a szülőföldjét? Ősi építészeti emlékművek, geológiai különlegességek, impozáns kastélyok, szeszélyes időjárás, dacos ellenállás, félelmetes csend, a horizonton felkelő nap, soha el nem felejthető pillanatok, a szabadság csodája.

Skócia | kisfilm | drónvideó | video | drón

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom