Close
Dwayne Johnson új rekordjával a legnagyobb hollywoodi sztárokat győzte le

Dwayne Johnson új rekordjával a legnagyobb hollywoodi sztárokat győzte le

Az egykori pankrátorból lett színész új vizekre evezett azzal, hogy beszállt az alkoholpiacra, ráadásul minden rekordot meg is dönt a tequilájával.

Egyre több világsztár dönt úgy, hogy beszáll az alkohol-kereskedelembe: korábban George Clooney is kacsintgatott a tequilák világa felé, alapított is egy márkát, amitől nemrégen vált meg egymilliárd dollárért. Úgy tudni, ő nagyjából 170 ezer üveg alkoholt adott el. Ryan Reynolds Aviator Ginje, Justin Timberlake 901 Silver Tequilája és Eva Longoria Casa del Sol-ja is megvetette a lábát a piacon, Kate Hudson pedig vodkával nyomul.

Mindannyiukat lekörözte azonban Dwayne Johnson, akinek új tequila márkája, a Teremana már az első évében eladási rekordokat döntött. A Teremana 2020 márciusában indult útjára, az eladott üvegek száma pedig

most lépte át a 600 ezret, ami Johnson szerint rekordnak számít az első éves eladások tekintetében.

Most azt tervezi, meghódítja a globális piacokat is. Erre minden lehetősége megvan, nemcsak ismertsége miatt, hanem azért is, mert a szakértők szerint 2022-ben a tequila még népszerűbb lesz.

Különösen felértékelődik a kiemelkedő minőség, de egyre többen érdeklődnek majd a tequila-kóstolók és az alkohol előállítása iránt.

(Forrás: Timeout, fotók: Teremana)

alkoholkereskedelem | the rock | tequila | világsztár | japánkert

FOLYTASD EZZEL

Letarolta Spanyolország és Portugália a Michelin-t

Ennek a konyhai trükknek hála soha többé nem kell hámoznunk a burgonyát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram