Close
Dwayne Johnson új rekordjával a legnagyobb hollywoodi sztárokat győzte le

Dwayne Johnson új rekordjával a legnagyobb hollywoodi sztárokat győzte le

Az egykori pankrátorból lett színész új vizekre evezett azzal, hogy beszállt az alkoholpiacra, ráadásul minden rekordot meg is dönt a tequilájával.

Egyre több világsztár dönt úgy, hogy beszáll az alkohol-kereskedelembe: korábban George Clooney is kacsintgatott a tequilák világa felé, alapított is egy márkát, amitől nemrégen vált meg egymilliárd dollárért. Úgy tudni, ő nagyjából 170 ezer üveg alkoholt adott el. Ryan Reynolds Aviator Ginje, Justin Timberlake 901 Silver Tequilája és Eva Longoria Casa del Sol-ja is megvetette a lábát a piacon, Kate Hudson pedig vodkával nyomul.

Mindannyiukat lekörözte azonban Dwayne Johnson, akinek új tequila márkája, a Teremana már az első évében eladási rekordokat döntött. A Teremana 2020 márciusában indult útjára, az eladott üvegek száma pedig

most lépte át a 600 ezret, ami Johnson szerint rekordnak számít az első éves eladások tekintetében.

Most azt tervezi, meghódítja a globális piacokat is. Erre minden lehetősége megvan, nemcsak ismertsége miatt, hanem azért is, mert a szakértők szerint 2022-ben a tequila még népszerűbb lesz.

Különösen felértékelődik a kiemelkedő minőség, de egyre többen érdeklődnek majd a tequila-kóstolók és az alkohol előállítása iránt.

(Forrás: Timeout, fotók: Teremana)

FOLYTASD EZZEL
Szereted a bort és a csokit? Ide kell utaznod ezen a nyáron!
Kávézaccból alkotott csodát az Onyx a Gourmet Fesztiválon
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom