Close
Ebben a szállodában robotinas viszi ki a bort

Ebben a szállodában robotinas viszi ki a bort

Vannak hotelek, amelyek mindent, de tényleg mindent megtesznek a vendég kényelméért és biztonságáért.

A szállodába érkezés után jólesik néha lepihenni kicsit és elnyúlni a fotelben, aztán egy üveg bort kinyitva koccintani a sikeres szobaelfoglalásra. A kaliforniai Healdsburgben működő Hotel Trio nem éppen hétköznapi módon járul hozzá a meghitt pillanat tökéletesítéséhez.

A szállodában ugyanis a Jetson család jövőbeli világát idézően egy robotinas szolgálja fel a bort – a mai trendeknek megfelelően érintésmentesen. Rosé – merthogy neve is van – rendkívül segítőkész, pontos, precíz és megbízható,

bármiféle emberi segítség nélkül képes használni a liftet és megtalálni a megfelelő szobát.

Nem véletlenül választotta a százhuszonkét szobás hotel ezt a szolgáltatást, merthogy a közelében számos kiváló borvidék található. A nagyszerű borok mellett fullosan felszerelt szobák, kültéri medence, grillezőhely, valamint fitneszterem is hozzájárul a vendégek komfortérzetéhez.

Természetesen a szálloda legnagyobb szenzációjának Rosé, a robot számít, aki egyébként nemcsak hűsítő bort szolgál fel, hanem igény esetén ételt, törölközőt, piperecikkeket is, vagyis lényegében bármit kézbesít, amire a vendégnek szüksége lehet.

Tekintve a koronavírus-járvány után megváltozott utazási és higiéniai szokásokat, egyre inkább fontos szerepet kapnak az érintésmentes, vagy legalábbis a minél kevesebb emberi kontaktussal járó szolgáltatások, azaz a hatvanas években debütált amerikai rajzfilmben elképzelt jövő nem is tűnik olyan távolinak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Travel and Leisure, Hotel Trio)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom