Close
Ebben a szállodában robotinas viszi ki a bort

Ebben a szállodában robotinas viszi ki a bort

Vannak hotelek, amelyek mindent, de tényleg mindent megtesznek a vendég kényelméért és biztonságáért.

A szállodába érkezés után jólesik néha lepihenni kicsit és elnyúlni a fotelben, aztán egy üveg bort kinyitva koccintani a sikeres szobaelfoglalásra. A kaliforniai Healdsburgben működő Hotel Trio nem éppen hétköznapi módon járul hozzá a meghitt pillanat tökéletesítéséhez.

A szállodában ugyanis a Jetson család jövőbeli világát idézően egy robotinas szolgálja fel a bort – a mai trendeknek megfelelően érintésmentesen. Rosé – merthogy neve is van – rendkívül segítőkész, pontos, precíz és megbízható,

bármiféle emberi segítség nélkül képes használni a liftet és megtalálni a megfelelő szobát.

Nem véletlenül választotta a százhuszonkét szobás hotel ezt a szolgáltatást, merthogy a közelében számos kiváló borvidék található. A nagyszerű borok mellett fullosan felszerelt szobák, kültéri medence, grillezőhely, valamint fitneszterem is hozzájárul a vendégek komfortérzetéhez.

Természetesen a szálloda legnagyobb szenzációjának Rosé, a robot számít, aki egyébként nemcsak hűsítő bort szolgál fel, hanem igény esetén ételt, törölközőt, piperecikkeket is, vagyis lényegében bármit kézbesít, amire a vendégnek szüksége lehet.

Tekintve a koronavírus-járvány után megváltozott utazási és higiéniai szokásokat, egyre inkább fontos szerepet kapnak az érintésmentes, vagy legalábbis a minél kevesebb emberi kontaktussal járó szolgáltatások, azaz a hatvanas években debütált amerikai rajzfilmben elképzelt jövő nem is tűnik olyan távolinak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Travel and Leisure, Hotel Trio)

robot | inas | hotel | bor | kalifornia

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram