Soha nem szabad ebben a ruhában utazni a repülőn, mert komoly biztonsági kockázatot jelent

Bár a kényelem miatt népszerű választás, egy kulcsfontosságú biztonsági probléma miatt nem ajánlott benne utazni.

A leggings általában az egyik legkényelmesebb nadrágnak számít a pizsama után, de utóbbi nem feltétlenül tekinthető megfelelőnek egy repülőn és főleg nem elegáns. Egy utazási szakértő előbbitől pedig szigorúan óva int.

Christine Negroni amerikai légi közlekedési szakértő azt tanácsolja,

hogy soha ne viseljünk leggingset, ha repülőn utazunk. Kényelmes opció, de baleset esetén sérülést okozhat.

Az íróként is ismert Christine Negroni többek között blogot vezet, ahol részletesen kifejti utazási tanácsait. A leggings akadályt jelenthet fedélzeti vészhelyzet esetén. – Előfordulhat, hogy a kabinban keletkező tűzön át kell menekülni, vagy a földön is keletkezhet tűz, miután elhagyjuk a repülőgépet – mondja. – Mostanában sokan jóganadrágot viselnek a repülőn, de én kerülök minden műszálas ruhát, mert nagyobb valószínűséggel égnek és tapadnak ránk, ha tűz keletkezik. Az ilyen típusú szövetek súlyos, harmadfokú égési sérüléseket okozhatnak.

A legbiztonságosabbnak a pamutruhák vagy a természetes szálból készült ruhák számítanak.

Nem vitás, a légiutas-kísérőknek nehéz dolguk van. Mindenben segítenek a fedélzeten az italok és ételek felszolgálásától kezdve az ideges utasok megnyugtatásáig, plusz vészhelyzetben megmenthetik az életünket. Más szóval, tudnak egy-két kulisszatitkot – és ez magában foglalja azt is, hogy mi az, amit soha, de soha ne együnk vagy igyunk repülés közben. 

(Forrás: Express, fotók: Getty Images)

Repülni | nem szabad | repülés | ruhadarab | tanács

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom