Close
Egészen döbbenetes, milyen képek érkeztek a madridi éttermekből

Egészen döbbenetes, milyen képek érkeztek a madridi éttermekből

Szombat este emberek ültek éttermekben a spanyol fővárosban, maszk nélkül.

Miközben Párizst harmadszor is szigorú karantén alá vonták, és emiatt gigantikus népvándorlás indult meg a francia fővárosból vidékre, és miközben Európát megbénítja a harmadik hullám, Madridban úgy döntöttek, lazítanak, aminek része volt az is, hogy megnyitották az éttermeket és a bárokat.

Itthon még csak beszélünk a teraszok megnyitásáról, de a spanyol fővárosban olyasmi történik szombat este a város éttermeiben és bárjaiban, ami szinte abszurdnak és obszcénnak hat.

Mutatjuk a képeket:

Hogy a fővárosi hatóságok lépése milyen eredménnyel jár majd, nem tudjuk, bár a korai olasz nyitások mindig azzal végződtek, hogy újabb szigorításokat vezettek be. Sokféle érzés kavarodik ilyenkor az emberben: irigység, aggodalom, a de jó lenne már és a nem túl korai ez? keveréke.

Egy Katalóniában élő olvasónk reagált erre a posztunkra, itt elolvashatod, szerinte milyen igazából a helyzet Spanyolrszágban.  

Mi a véleményed?

58% Nem lesz ennek jó vége Madridban.
42% Okosan, de érdemes lazítani.

FOLYTASD EZZEL
Még jobb lett Európa legjobb katélyszállója, megnyitott a Clarisse
Készítsd el azt a koktélt, amit Jeff Bridges tett legendássá!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom