Close
Egészen döbbenetes, milyen képek érkeztek a madridi éttermekből

Egészen döbbenetes, milyen képek érkeztek a madridi éttermekből

Szombat este emberek ültek éttermekben a spanyol fővárosban, maszk nélkül.

Miközben Párizst harmadszor is szigorú karantén alá vonták, és emiatt gigantikus népvándorlás indult meg a francia fővárosból vidékre, és miközben Európát megbénítja a harmadik hullám, Madridban úgy döntöttek, lazítanak, aminek része volt az is, hogy megnyitották az éttermeket és a bárokat.

Itthon még csak beszélünk a teraszok megnyitásáról, de a spanyol fővárosban olyasmi történik szombat este a város éttermeiben és bárjaiban, ami szinte abszurdnak és obszcénnak hat.

Mutatjuk a képeket:

Hogy a fővárosi hatóságok lépése milyen eredménnyel jár majd, nem tudjuk, bár a korai olasz nyitások mindig azzal végződtek, hogy újabb szigorításokat vezettek be. Sokféle érzés kavarodik ilyenkor az emberben: irigység, aggodalom, a de jó lenne már és a nem túl korai ez? keveréke.

Egy Katalóniában élő olvasónk reagált erre a posztunkra, itt elolvashatod, szerinte milyen igazából a helyzet Spanyolrszágban.  

Mi a véleményed?

lazítás | koronavírus | madrid | étterem

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram