Egy ilyen jellegű szaunának itthon is örülnénk

Nagy kedvenc lett Tokióban.

Világszerte rengeteg vállalkozást hozott nehéz helyzetbe a járvány, ez az újonnan megnyitott tokiói szauna viszont nem tartozik közéjük. Olyannyira nem, hogy egymás után érkeznek a foglalások, és igencsak gyorsnak kell lennie annak, aki szeretné igénybe venni az egyedülálló szolgáltatást.

És ebben az esetben az egyedülálló akár szó szerint is érthető, merthogy a Solo Sauna Tune-t egy személyre tervezték.

Társalapítója szerint a vállalkozás ötlete még a koronavírus kitörése előtt született meg, de aztán a járvány  következményeként elvárt társadalmi távolságtartás hatalmas lendületet adott neki. "Úgy érezzük, hogy a Covid–19 terjedésének megakadályozása érdekében nagy szükség van az ilyen jellegű egyéni szolgáltatásokra" – mondta Kavasze Daiszuke.

A finn típusú szaunaként működő Solo egy órára harminchat dollárért vehető igénybe, foglalni két héttel előre kell.

Az egyszemélyes szolgáltatásokra az utóbbi időben egyébként meglehetősen komoly igény mutatkozik Japánban. Becslések szerint 2040-re a háztartások negyven százaléka egyszemélyes lesz az országban – összehasonlítésképp ez az arány 2005-ben még csak harminc százalék volt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Pixabay, Unsplash)

koronavírus | kedvenc | új | japán | egyszemélyes

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom