Close
Egy ilyen jellegű szaunának itthon is örülnénk

Egy ilyen jellegű szaunának itthon is örülnénk

Nagy kedvenc lett Tokióban.

Világszerte rengeteg vállalkozást hozott nehéz helyzetbe a járvány, ez az újonnan megnyitott tokiói szauna viszont nem tartozik közéjük. Olyannyira nem, hogy egymás után érkeznek a foglalások, és igencsak gyorsnak kell lennie annak, aki szeretné igénybe venni az egyedülálló szolgáltatást.

És ebben az esetben az egyedülálló akár szó szerint is érthető, merthogy a Solo Sauna Tune-t egy személyre tervezték.

Társalapítója szerint a vállalkozás ötlete még a koronavírus kitörése előtt született meg, de aztán a járvány  következményeként elvárt társadalmi távolságtartás hatalmas lendületet adott neki. “Úgy érezzük, hogy a Covid–19 terjedésének megakadályozása érdekében nagy szükség van az ilyen jellegű egyéni szolgáltatásokra” – mondta Kavasze Daiszuke.

A finn típusú szaunaként működő Solo egy órára harminchat dollárért vehető igénybe, foglalni két héttel előre kell.

Az egyszemélyes szolgáltatásokra az utóbbi időben egyébként meglehetősen komoly igény mutatkozik Japánban. Becslések szerint 2040-re a háztartások negyven százaléka egyszemélyes lesz az országban – összehasonlítésképp ez az arány 2005-ben még csak harminc százalék volt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Pixabay, Unsplash)

kedvenc | tokió | japán | egyszemélyes | szauna

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram