Close
Kanadában vízen úszva is lehet szaunázni

Kanadában vízen úszva is lehet szaunázni

Van egy üdülőhely valahol Kanada vadregényes nyugati partjainál, melyet kizárólag a levegőből vagy vízen lehet megközelíteni.

A Great Bear Rainforest természetvédelmi övezetben járunk Brit Columbiában, ahol a családi tulajdonú és üzemeltetésű Nimmo Bay Wilderness Resort működik. Számos extra szolgáltatás mellett a vendégek leginkább a természetközeliségért és a nyugalomért keresik fel.

Az ajánlatok közül kiemelkedik a vízen úszó szaunája, melyhez hasonlót igen kevés helyen lehet csak kipróbálni.

A finn stílusú, fatüzelésű cédrusszaunáért dolgozni kell egy kicsit, ugyanis csónakba, kajakra, vagy SUP-ra kell pattannunk ahhoz, hogy élvezhessük. Megéri, mert pazar kilátást ad az öbölre, másrészt két izzadás között egy csobbanás erejéig könnyedén megmártózhatunk az óceán vízében. Fraser Murray tulajdonos egyébként gyermekkori álmát váltotta valóra vele.

A Nimmo-élményhez tartozó vízen úszó szaunázás általában egy klasszikus wellnessnap része arrafelé, és legtöbbször szabadtéri jógázással, piknikezéssel egészül ki. Maga a resort májustól októberig tart nyitva, tizennyolc vendégnek biztosít kényelmet kilenc kabinban. A már említett programcsomagban olyan izgalmas tételek vannak még, mint túrázás az esőerdőben, kajakozás, sósvízi horgászat vagy helikopteres túra – utóbbival fentről megcsodálhatóak a környékbeli tavak, vízesések és gleccserek.

Az árak napi 1495 dollártól indulnak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Lonely Planet, Nathaniel Atakora, Jeremy Koreski)

pihenő | program | wellness | szauna | resort

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Elképesztő környezetben fekszik Kevin Costner pazar és egyébként kiadó birtoka

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram