Close
Azonnal jelentkeznénk közös képviselőnek ebbe a lakóparkba

Azonnal jelentkeznénk közös képviselőnek ebbe a lakóparkba

Kaktuszkert, jógastúdió, sós vizű medence, pezsgőfürdő, napozóterasz. Viszonylag kevés lakópark alapfelszerelései közé tartoznak ezek a dolgok, a Los Angeles-i El Centro Apartments & Bungalows speciel pont ilyen.

A Hollywood Boulevardon, a Walk of Fame közelében található komplexum összesen négy, hétemeletes épületből áll.

A közösségi parkok és sétányok által körbeölelt lakórész pont úgy néz ki, mintha megelevenedne egy Palm Springset megfestő képeslap.

Kívülről letisztult, egyszerű háznak tűnik. A téglaépület homlokzata szürke, elefántcsont és narancssárga színű burkolatot kapott. A Hollywood Boulevardra néző főbejáratához kaktuszokat telepítettek, mint ahogy a belső kerti részt is beépítették mindenféle egzotikus növénnyel (például pálmafákkal), hogy afféle városi oázisként tekintsünk rá.

Az enteriőrt illetően a lakások és a közös helyiségek egy butikhotel bensőségét, kényelmét és lazaságát idézik. Az inspirációt Brooklyn Williamsburg negyedének hangulata jelentette, így lett friss, élénk és urbanisztikus karaktere, West Hollywood stílusjegyei nem igazán köszönnek vissza.

Meglehetősen nagy komplexumról beszélünk: ötszázhét lakást rejt a stúdiótól kezdve az egy- és kétszobás apartmanokon át a penthouse-ig, plusz ugye a medencével feldobott udvaron vannak még bungalószerű kisebb egységek.

Utóbbiakhoz még naplemente-nézős veranda is tartozik.

A magas mennyezettel bíró tölgyfapadlós modern lakások hatalmas ablakokon engedik be a napfényt, bár nem mindegyik rendelkezik saját erkéllyel vagy terasszal. A Digital Nest termosztátok jóvoltából pedig a bérlők okostelefonjaikkal szabályozhatják a lakások hőmérsékletét.

Kicsit olyan érzése támad itt az embernek, mintha egy üdülőben tengetné a hétköznapjait, hiszen az El Centróban a már említett medence mellett gyerekeknek kialakított játszószoba, fitneszközpont, szauna, jógastúdió, kutyafuttató, közösségi iroda, sőt, még séf által készített falatokkal csábító napos szoba is a lakók rendelkezésére áll.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Dezeen)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom