Close
Azonnal jelentkeznénk közös képviselőnek ebbe a lakóparkba

Azonnal jelentkeznénk közös képviselőnek ebbe a lakóparkba

Kaktuszkert, jógastúdió, sós vizű medence, pezsgőfürdő, napozóterasz. Viszonylag kevés lakópark alapfelszerelései közé tartoznak ezek a dolgok, a Los Angeles-i El Centro Apartments & Bungalows speciel pont ilyen.

A Hollywood Boulevardon, a Walk of Fame közelében található komplexum összesen négy, hétemeletes épületből áll.

A közösségi parkok és sétányok által körbeölelt lakórész pont úgy néz ki, mintha megelevenedne egy Palm Springset megfestő képeslap.

Kívülről letisztult, egyszerű háznak tűnik. A téglaépület homlokzata szürke, elefántcsont és narancssárga színű burkolatot kapott. A Hollywood Boulevardra néző főbejáratához kaktuszokat telepítettek, mint ahogy a belső kerti részt is beépítették mindenféle egzotikus növénnyel (például pálmafákkal), hogy afféle városi oázisként tekintsünk rá.

Az enteriőrt illetően a lakások és a közös helyiségek egy butikhotel bensőségét, kényelmét és lazaságát idézik. Az inspirációt Brooklyn Williamsburg negyedének hangulata jelentette, így lett friss, élénk és urbanisztikus karaktere, West Hollywood stílusjegyei nem igazán köszönnek vissza.

Meglehetősen nagy komplexumról beszélünk: ötszázhét lakást rejt a stúdiótól kezdve az egy- és kétszobás apartmanokon át a penthouse-ig, plusz ugye a medencével feldobott udvaron vannak még bungalószerű kisebb egységek.

Utóbbiakhoz még naplemente-nézős veranda is tartozik.

A magas mennyezettel bíró tölgyfapadlós modern lakások hatalmas ablakokon engedik be a napfényt, bár nem mindegyik rendelkezik saját erkéllyel vagy terasszal. A Digital Nest termosztátok jóvoltából pedig a bérlők okostelefonjaikkal szabályozhatják a lakások hőmérsékletét.

Kicsit olyan érzése támad itt az embernek, mintha egy üdülőben tengetné a hétköznapjait, hiszen az El Centróban a már említett medence mellett gyerekeknek kialakított játszószoba, fitneszközpont, szauna, jógastúdió, kutyafuttató, közösségi iroda, sőt, még séf által készített falatokkal csábító napos szoba is a lakók rendelkezésére áll.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Dezeen)

El Centro | los angeles | kaktusz | apartman | luxus

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ez történik, ha egy 19. századi templom látványos házként születik újjá

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close