Close
Eladó ez a gyönyörű magánsziget, melynek saját szarvascsordája és pumája is van

Eladó ez a gyönyörű magánsziget, melynek saját szarvascsordája és pumája is van

A Montana festői Flathead-taván található, 348 hektáros Cromwell-sziget tökéletes menedék akiknek elegük van a világ zajából, és elmerülnének egy kicsit a vadon hangulatában.

Persze, mindennek megvan az ára, ami egészen pontosan hetvenkét millió dollár. Ezért cserébe három mérföldes partszakaszt, buja erdőket és legelőket, egy öszvérszarvas-csordát, és a vadkamerák tanúsága szerint egy medvét, egy rókát, rengeteg madarat, sőt még egy pumát is kapunk.

Található a szigeten emellett egy meglehetősen impozáns, 4180 négyzetméteres parti villa, amely félig készült el, és egy 465 négyzetméteres, két hálószobás vendégház.

Az épület a 16. századi francia építészet stílusjegyeit viseli magán

mészkőhomlokzattal, tornyokkal, olasz terrakotta cseréptetővel, karibi mahagóni díszítéssel és kidolgozott oszlopokkal.

Az eredeti tervek szerint három vagy négy hálószoba és kilenc teljes fürdőszoba lett volna benne, de a kialakítás az új tulajdonos igényeihez igazítható. Egy tartalék generátor nyolc-tizenkét hétig képes ellátni árammal az összes létesítményt.

Az ingatlant az 1980-as években vásárolta meg Robert M. Lee autó- és antikfegyver-gyűjtő és felesége, akik a külső építkezések befejezéséig jutottak, mielőtt a Tahoe-tóhoz költöztek.

Miután a szigetet elsősorban vízen lehet megközelíteni, van itt egy öt hajó befogadására alkalmas kikötő is. A helyszín igazi paradicsom a horgászat, a csónakázás és a vitorlázás szerelmeseinek. Bővebb információk az ingatlanról itt találhatók.

Erre a tiltott szigetre száz év óta csak egy család léphet be szabadon a katonaságon kívül, ezekre a karnyújtásnyira található, felfedezetlen szigetekre viszont bárki eljuthat, méghozzá nagyon olcsón.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Hall and Hall/Travel and Leisure)

Cromwell-sziget | montana | flathead-tó | eladó | magánsziget

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram