Elkeserítő a helyzet a Mátraszentistváni Síparkban, és nem a hóhiány miatt

Sokan nem veszik figyelembe a tiltást.

A legutolsó hétvégi hóágyúzás során mintegy hét-nyolcezer köbméter technikai hó készült el annak ellenére, hogy csak egy napon keresztül volt kellően hideg a működéshez. Ez a mennyiség sajnos még mindig nem volt elég a nyitáshoz – olvasható a Sípark Mátraszentistván Facebook-oldalán.

Mint a posztból kiderül, ennél nagyobb gondokkal is meg kell küzdeniük a sípark vezetőinek.

A létesítmény elzárt üzemi területnek minősül jelenleg, a pálya és a parkolók is le vannak zárva, ennek ellenére rengetegen másztak át a kerítésen és "megtapostak mindent, amit értek; havat, kerítést, kaput leszaggatva" – írja a sípark Facebook-oldala.

Az elkészült hódombokat meg kell óvniuk az üzemeltetőknek, ezért a sípályára továbbra is tilos a belépés, és ott a szánkózás!

Ez is érdekelhet:

Létszámkorlátot vezettek be az eplényi sípályán

Szánkózni és nézelődni tilos.

(Forrás: a Mátraszentistváni Sípark Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

mátrszentistván | tilos | sípark | sípálya | tiltás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom