Szuper tipp otthoni unaloműzésre állatbarátoknak, természetkedvelőknek

Sokunk döntött úgy, hogy ez a nyár nem az utazásról szól: belföldön azért mozgolódunk, de nem merünk távoli dátumra szóló utat foglalni, hiszen ki tudja, milyen korlátozásokkal kell majd ismét megbarátkozni. Mindenképpen több időt töltünk otthon olvasással, filmnézéssel, kertrendezéssel és egyéb elfoglaltságokkal. Találtunk egy szuper csatornát, ahol szórakozva tanulhatnak az állatbarátok!

Tengeri vidrák pihennek Kaliforniában, vízilovak napoznak Kenyában, belugák úszkálnak Kanadában, orkák a csodálatos naplementében, a Csendes-óceán kapujában. Ilyen és ezekhez hasonló élő videókat követhetünk az Explore.org oldalon. Itt nincs semmi sem megrendezve, a természet, az állatok, az időjárás alakítja a műsort, mi pedig szűnni nem bíró kíváncsisággal figyeljük őket.

Főemlősöket, veszedelmes ragadozókat is figyelhetünk akár vadászat közben, vagy akkor, amikor ők is csak pihengetnek. Az állati élőzéseken felül csodás tengerparti kamerákat is telepítettek, amelyek kémlelése jóleső lehet a kanapéról. Legalább egy apró darabot kapjunk idén a végtelen kékségből!

Ne hagyjuk ki a víz alatti kamerákat, de ha mindig arra vágytunk, hogy megtudjuk, hogyan építik a méhek geometriailag tűpontos kaptárjaikat, arra is van lehetőség.

Ez is érdekelhet:

Élőben nézheted a természet legcsodálatosabb fénybemutatóját

A koronavírus-járvány kikapcsolta a wanderlust-generátort, de ez nem jelenti azt, hogy sarki fény nélkül maradunk.

(Fotók: Unsplash)

explore.com | beluga | élő videó | élő | livestream

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom