Close
Így találták meg egy szempillantás alatt az internet amatőr nyomozói az elveszett poggyászt

Így találták meg egy szempillantás alatt az internet amatőr nyomozói az elveszett poggyászt

Egy utazó nemrég a Reddit internetes nyomozóihoz fordult az elveszett poggyászának ügyével. Milyen jól tette.

Mint írta, a légitársaság kiszállította poggyászát, állítólag az általa megadott címre, a manhattani 52. utcába, de valójában valahová máshová, amihez mindössze a cég által küldött fotó jelenthetett némi kiindulást, amelyen a bőrönd egy épület előcsarnokában látható.

Ismerős valakinek ez az előcsarnok? Úgy néz ki, mintha egy szálloda lenne, mivel látok itt egy kulcstárolót és egy élőzenét hirdető táblát.”

„Megnéztem, hogyan hányféle kombinációban lehet még átrendezni a címem elemeit, de egyik verzió alatt sincs szálloda“ írta TheJoePilato hozzátéve, hogy most épp a környék hoteleit járja, hátha valahol megtalálja a csomagját.

A poszt nem maradt megválaszolatlanul, ráadásul még aznap meg is érkezett a megoldás egy bb72pp nevű felhasználótól, aki a Marriott SpringHill Suites nevű hotelét azonosította, méghozzá helyesen. Nem sokkal később ugyanis Joe diadalittasan válaszolta, hogy megvan a bőrönd, és megkérdezte, hogy cserébe melyik jótékonysági szervezetet támogassa a kommentelő kedvéért. Persze arra is kíváncsi volt, hogyan jutott nyomra a válaszadó.

Mint kiderült, felment a booking.com-ra, és kiszűrte azokat a manhattani szállodákat, ahol a lobbiban kék a fal. A keresett hotel pedig az első ötven találatban szerepelt. Az adományt pedig egy pittsburgh-i macskamentő alapítvány kapta.

Ha félted a poggyászod, érdemes még a becsekkolás előtt lefotóznod, ezzel sok esetleges problémától megkímélheted magad.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

poggyász | megtalálás | csomag | internet | elveszett

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram