Close
Nem mindennapi kényelmi szolgáltatást indított az egyik legmenőbb hotel New Yorkban

Nem mindennapi kényelmi szolgáltatást indított az egyik legmenőbb hotel New Yorkban

Valami nagyon különleges dolgot kell tenni ahhoz, hogy egy szálloda kitűnjön New York csillogó-villogó hoteleinek sorából. A Billionaire’s Row-n magasodó, negyvenhét emeletes Park Lane New York Hotelnek, úgy tűnik, sikerült.

Valentin-napon debütál ugyanis a luxusszálloda kaviár forródrótja, amely 24/7 szolgáltatást kínál a vendégeknek.

Mindössze annyit kell tenniük, hogy a telefonjukról tárcsázzák az 5-ös számot és választanak valamit a pazar menüből, amiben a kaviár köré épülő elképesztő ételköltemények vannak.

Természetesen mindehhez pezsgő vagy vodka-shot párosul, amelyek szintén szerepelnek az étlapon.

– Egyedi, mégis fényűző és szórakoztató élményt szeretnénk nyújtani. A Caviar Hotline-ban akad egy csipetnyi nosztalgia és éppen megfelelő huncutság. Vendégeink egy hívással máris igazi kaviáros élményt kaphatnak – mondta az ikonikus New York-i kultúrát egy kis csavarral tálaló szolgáltatásról Prince A. Sanders, a napokban jelentős felújításon átesett Park Lane New York ügyvezető igazgatója.

A nem szállóvendég kaviár-megszállottak is kaphatnak ízelítőt az egyedülálló kényelmi szolgáltatásból, ha beugranak a Harry’s New York Barba, ahol minden nap 17 órától 19 óráig ugyanabból a kaviáros finomságokból álló „telefonos” menüből rendelhetnek.

A kaviár hatalmas divat New Yorkban és a városon túl is, hiszen a bárok és szállodák is felvették az étlapjukra.

Mielőtt szállodai szobát foglalsz, ezt a három kérdést kötelező feltenned, itt pedig több utazási praktikát is találsz légiutas-kísérőktől, pilótáktól és ingázóktól.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Getty IMages, illusztrációk)

Park Lane | szolgáltatás | kaviár | luxus szálloda | new york

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram