Close
Érdemes átgondolni ezt a vonatozásra csábító ajánlatot

Érdemes átgondolni ezt a vonatozásra csábító ajánlatot

Január 4-ig él a kedvezményes vásárlás. 

Az utóbbi években az olcsó repjegyárak miatt kicsit háttérbe szorult vonatozás hamarosan újra népszerű lehet, hiszen nemcsak kényelmesebb, hanem klíma- és környezetbarátabb módja is az utazásnak, nem beszélve a koronavírus-járvány okozta megváltozott körülményekről. Nemrég megírtuk, hogy tavasszal szinte fillérekért vonatozhatunk majd Madridból Barcelonába, és hogy a német, az osztrák, a francia és a svájci állami vasúttársaság közös beruházásának eredményeként új vasúvonalakat hoznak létre tizenhárom európai nagyváros összekapcsolásával, ami az utóbbi esztendők legkomolyabb hálókocsis kezdeményezése Európában. A mintegy hatvan éve az európai vasúti közlekedés egyik alappillérének számító Eurail pedig kedvezményes bérleteket dobott az internetes piacra.

A társasággal Európa harminchárom országába lehet elgurulni. A cég január 4-ig húsz százalékkal olcsóbban kínálja a Global Pass és One Country Pass néven futó bérleteit, melyek természetesen a teljes jövő évre érvények lesznek.

A bérleteket a Rail Planner alkalmazáson keresztül lehet beszerezni, ami amúgy hatalmas segítség a vonattal utazóknak: a helyfoglalástól kezdve az offline is elérhető vasúti menetrenden át a buszokra, kompokra és különféle látnivalók megtekintésére érvényes kedvezményekig sok mindent biztosít.

Az Eurail-bérletek a vásárlástól számított tizenegy hónapon belül bármikor felhasználhatók, és ami szintén remek opció, hogy nem kell előre meghatározni az utazás pontos dátumát.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Pixabay)

 

kedvezmény | Eurail | vonat | utazás | bérlet

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram