Close
Így néz ki egy ruhakollekció, ha a legendás Orient expressz ihleti

Így néz ki egy ruhakollekció, ha a legendás Orient expressz ihleti

Az Orient expressz a divatos francia kasmírmárkával, az Éric Bompard-dal együttműködve álmodott meg egy olyan luxus ruhakollekciót, amelynél stílusosabb párosítást nem igazán lehet elképzelni a világ egyik legfényűzőbb vonatán. 

Az Eric Bompard és az Orient expressz közös kollekciója karnyújtásnyira hozza az utazáshoz leginkább ideális ruhadarabokat.

A kasmírból készült darabok azonban nemcsak kényelmet, de eleganciát is biztosítanak. A kollekcióban megtalálható többek között

egy bordás kapucnis pulóver, nadrág, poncsó, zokni és alvómaszk is.

Az Orient expressz, ma Venice Simplon Orient Express néven fut és a Belmond tulajdonában van. A vonathoz tartozik három elegáns étkezőkocsi is, amely a kifinomult fogásokkal várja az utazókat.

Az enteriőrt az üvegbetétek, az art deco stílusú elemek és a cseresznyefa kabinok emelik luxus szintre.

Hat Grand Suite-et alakítottak ki benne, melyek mindegyike a névadó városuk előtt tiszteleg. A Bécsről elnevezett lakosztály például gazdag arany és smaragdzöld díszítést kapott.

(Forrás: Haut Living, fotók: Eric Bompard hivatalos Facebook-oldala)

kollekció | kapszulakollekció | stílus | orient express | divat

FOLYTASD EZZEL

Ilyen lesz a férfi divat jövőre

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram