Close
Kilencezer méter magasból csodálhatja meg az északi fényt, aki felszáll erre a különleges járatra

Kilencezer méter magasból csodálhatja meg az északi fényt, aki felszáll erre a különleges járatra

Az easyJet és a mozgássérültek utaztatására specializálódott jótékonysági légitársaság, az Aerobility a járvány óta először szervezi meg újra az északifény-néző járatokat, melyeket nyolc éve indított el először.

Az Aurora-járat február 18-án indul a londoni Gatwick reptérről, és

az utazás magában foglal egy kétfogásos étkezést a gatwicki Sofitel Hotelben, egy előadást az utazás előtt, és „idegenvezetést“ út közben

különleges vendégektől, mint Pete Lawrence, Az Éjszakai égbolt (Sky at Night) című, BBC által készített csillagászati sorozat műsorvezetője és a Brit Antarktiszfelmérés (British Antarctic Survey) északifény-szakértői.

Jegyek 349 fontért (171 ezer forintért) kaphatók teljes áron, a mozgássérült utasok, a gondozóik és a gyerekek kedvezménnyel vehetnek részt az eseményen. A bevételeket a mozgássérültek utazásainak támogatására fordítja az Aerobility.

Ebben a tíz szállodában ki sem kell kelnünk az ágyból, ha látni akarjuk az északi fényt, és bár az aurora borealis élőben az igazi, azért otthon, a fotelben ülve, forró csokoládét kortyolva sem piskóta.

(Forrás: Breaking Travel News, képek: Getty Images)

easyjet | sarki fény | Aerobility | északi fény | gatwick

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram