A Pastrami, a Kiosk és a Stand gyorsan alkalmazkodtak az új helyzethez.
A járvány miatti korlátozások miatt bezárt éttermek java része valóban bezárt, de vannak helyek, amelyek nem fogadják el a helyzetet, és változtatnak. Az adaptálódási képesség fontos tulajdonság lehet krízishelyzetben, ezek a helyek pedig ötösre vizsgáznak ebből.
Mindhárom hely átállt az ételkiszállításra/elviteles üzemmódra, mégpedig úgy, hogy korábban ez a lehetőség nem volt benne az üzletpolitikájukban, azaz napok alatt építették ki ezeket a rendszereket.
A Kiosk pár nap alatt feltette a menüjét a Woltra és a Netpincérre, a Stand saját futárokkal szállít ki és felvevőpontként is működik, az óbudai Pastrami pedig nevében is átalakult: étteremből ételgyár lett, ahol fel lehet venni az előre megrendelt ételeket.
A különbség egy bezárt és egy ételkiszállításra átalakult étterem között az, hogy utóbbi a konyhai személyzetét biztosan nem ereszti szélnek, azok biztosan nem válnak munkanélkülivé, nem esnek el a fizetésüktől. Negatív példákat nem akarunk nevesíteni, de tudunk olyan jól menő étteremről és cukrászdáról, ahol már március 15-e környékén embereket bocsátottak el vagy küldtek fizetés nélküli szabadságra.
Érdemes átböngészni mindhárom étterem kínálatát, mert remek fogáskat kínálnak ezekben az egyébként eléggé nyomasztó napokban.
Íme a menük:
És van még egy módszer, ahogyan segíteni tudnánk a bajba jutott éttermeken:
https://roadster.hu/ettermek-jarvany-ajandekutalvany/
ételkiszállítás | járvány | kiosk | koronavírus | étterem
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!