Ez a hihetetlen videó meztelenre vetkőzteti Oroszországot

Semmihez sem hasonlítható kisfilm Oroszországról, a sztereotípiákon innen és túl.

Oroszországnak tizenegy időzónája van. Ha mást már nem is mondunk, ez az egy adat önmagában elmondja, milyen elképzelhetetlenül hatalmas országról beszélünk: olyan birodalom ők, amelyhez semmi hasonló sincs a világon. És ez az ország telis-tele van sztereotípiákkal – amelyek sokszor igazak, de gyakran nem –, hihetetlen kulturális nagyságokkal – amelyekben ugyanannyira találunk szépséget, mint rútságot –, kalandokkal, építészettel és tájakkal – amelyek számtalanszor lenyűgözőek és ugyanennyiszer is ijesztőek –, emberekkel és történetekkel – amelyekben ugyanannyi a nevetés, mint amennyi a könny.

Oroszországot nem lehet pár szóban elmesélni – viszont úgy tűnik, hat perc és harminchét másodpercben igen, hála Vincent Urban rendezőnek és tehetséges csapatának. Ha ki kéne küldeni a világűrbe egy rövidfilmet Oroszországról, mi garantáltan ezt tennénk a merevlemezre.

blyat | időzóna | oroszország | sztereotípia | építészet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom