Close
Ezekre a helyekre lehet most utazni karanténkötelezettség nélkül

Ezekre a helyekre lehet most utazni karanténkötelezettség nélkül

Közeli és távoli országokat ajánlunk.

Több olyan ország van, ahol jelen állás szerint nemhogy karanténba nem kell vonulni megérkezéskor, de még negatív PCR-tesztet sem kérnek. A Petrazworld összegyűjtötte azokat a helyeket, ahová most különösebb procedúra nélkül beutazhatunk.

Indulás előtt azonban mindenképpen érdemes tájékozódni az aktuális szabályokról, hiszen a helyzet napról napra változhat.

Szintén lényeges tudnivaló, hogy Magyarországra érkezéskor továbbra is érvényben van a kötelező tíznapos karantén, melyet két darab, 48 órás különbséggel elvégzett, negatív PCR-teszttel lehet kiváltani.

Az összeállításból kiderül, hogy 72 óránál nem régebbi negatív Covid-teszttel lehet belépni Spanyolország és a Kanári-szigetek területére. Zanzibár, Dominika, Mexikó és a közeli Montenegró, valamint Bosznia-Hercegovina azon kevés helyek egyike, ahol teljes teszt- és karanténkötelezettség nélkül élvezhető egy januári pihenés.

A Maldív-szigeteken egy darab negatív PCR-tesztet kell bemutatni érkezéskor, amely 96 óránál nem régebbi keltezésű, a Budapestről öt óra alatt elérhető Dubajban elég egy 96 órával előbb készült negatív Covid-teszt.

Bővebb információk itt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Petrazworld, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Van zsákjában minden jó? Óriási szigorításokat hozott a Mikulás az oltatlanoknak Ukrajnában
Hajmeresztő összegre kezdték bírságolni az oltás nélkül tömegközlekedőket Rómában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom