Close
Ezekre a helyekre lehet most utazni karanténkötelezettség nélkül

Ezekre a helyekre lehet most utazni karanténkötelezettség nélkül

Közeli és távoli országokat ajánlunk.

Több olyan ország van, ahol jelen állás szerint nemhogy karanténba nem kell vonulni megérkezéskor, de még negatív PCR-tesztet sem kérnek. A Petrazworld összegyűjtötte azokat a helyeket, ahová most különösebb procedúra nélkül beutazhatunk.

Indulás előtt azonban mindenképpen érdemes tájékozódni az aktuális szabályokról, hiszen a helyzet napról napra változhat.

Szintén lényeges tudnivaló, hogy Magyarországra érkezéskor továbbra is érvényben van a kötelező tíznapos karantén, melyet két darab, 48 órás különbséggel elvégzett, negatív PCR-teszttel lehet kiváltani.

Az összeállításból kiderül, hogy 72 óránál nem régebbi negatív Covid-teszttel lehet belépni Spanyolország és a Kanári-szigetek területére. Zanzibár, Dominika, Mexikó és a közeli Montenegró, valamint Bosznia-Hercegovina azon kevés helyek egyike, ahol teljes teszt- és karanténkötelezettség nélkül élvezhető egy januári pihenés.

A Maldív-szigeteken egy darab negatív PCR-tesztet kell bemutatni érkezéskor, amely 96 óránál nem régebbi keltezésű, a Budapestről öt óra alatt elérhető Dubajban elég egy 96 órával előbb készült negatív Covid-teszt.

Bővebb információk itt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Petrazworld, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Még egy országgal állapodtunk meg arról, hogy bármilyen oltással utazhatunk hozzájuk
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom