Close
Ezen a vonaton annyi tequilát ihatsz, amennyi beléd fér

Ezen a vonaton annyi tequilát ihatsz, amennyi beléd fér

Már foglaljuk is a jegyet!

Nem csak a legendákban szerepel a híres tequilavonat, amely hivatalos nevén Jose Cuervo Expressként falja a kötöttpályás kilométereket Mexikóban. A patinás szerelvény újra útnak indult, hogy többek között egy all you can drink bárral a fedélzetén elrobogjon a nyugati-mexikói Guadalajarából Tequila városába, amelyet egyébként Pueblo Magicóként, azaz Varázsvárosként is emlegetnek.

Az élményvonat december 5-én futott ki az állomásról, maga után húzva például az Elite Wagont, ahová békeidőben harmincheten válthatnak jegyet,

de a járvány miatti korlátozások miatt most csupán huszonnégyen élvezhetik a luxus zötykölődést.

A faburkolatú kocsiban padlótól mennyezetig érő ablakok segítenek elmélyülni a panorámában, a hangulat felforrósítása pedig izgalmas italokkal a két lounge-ban történik. Az oda jegyet váltóknak különféle koktélokat szolgálnak fel az utazás alatt, továbbá hozzáférést kapnak a prémium bárhoz is.

Ha ez még nem lenne elég a kényeztetéshez, az élménycsomagban akad szakértő által vezetett tequilakóstoló, a vidékre jellemző ízeket kínáló menü, fedélzeti szórakozási lehetőségek (például mexikói bingójáték), látogatás egy agavémezőn, valamint kirándulás Latin-Amerika legrégebbi szeszfőzdéjébe.

Az út meglehetősen hosszú, a reggel kilenckor kigördülő szerelvény tizenegy óra múlva érkezik meg a célállomásra. A jegy ára 166 dollár (nagyjából ötvenezer forint).

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Mundocuervo.com, Pixabay)

élmény | ital | luxus | mexikó | korlátlan

FOLYTASD EZZEL

Így alakul idén az utazási kedv a járvány előttihez képest

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom