Close
Fáradt anyukáknak dolgozott ki pihentető luxuscsomagot ez a szálloda

Fáradt anyukáknak dolgozott ki pihentető luxuscsomagot ez a szálloda

A belize-i Naia Resort & Spa egészen különleges csomagajánlattal várja az édesanyákat, akik most néhány nap alatt kipihenhetik a Zoom-megbeszélések és a digitális oktatás minden fáradalmát.

Az elmúlt közel két év hatalmas megterhelést jelentett a szülőknek, akik munkájukat hosszabb-rövidebb ideig otthon voltak kénytelenek ellátni, miközben mindenféle feladataik mellett még gyakran saját gyerekeik tanáraként is helyt kellett állniuk.

A belize-i Naia Resort & Spa speciális Zoom Mom Digital Detox csomagot kínál azoknak a stresszes édesanyáknak, akiknek szükségük van néhány nap pihenésre. Az ajánlatban wellnesskezelések mellett úgynevezett digitális méregtelenítés is szerepel, ami azt jelenti, hogy mindaddig, amíg szeretnék, elérhetetlenek lesznek még a saját családjuk számára is.

Az anyukák emellett ingyenesen használhatják a hotel vízisport-felszereléseit, kerékpározhatnak, fitneszórákhoz csatlakozhatnak, részt vehetnek egy izgalmasnak ígérkező lagúnatúrán, és minden egyes napot a gyógyfürdőben zárhatnak, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjenek. Mindemellett betekintést nyerhetnek Belize különleges gasztronómiájába is, ha pedig még az ágyból sem akarnak kikelni, az egész napot lenyűgöző tengerparti bungalókban tölthetik.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Naia Resort & Spa)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom