Close
Fáradt anyukáknak dolgozott ki pihentető luxuscsomagot ez a szálloda

Fáradt anyukáknak dolgozott ki pihentető luxuscsomagot ez a szálloda

A belize-i Naia Resort & Spa egészen különleges csomagajánlattal várja az édesanyákat, akik most néhány nap alatt kipihenhetik a Zoom-megbeszélések és a digitális oktatás minden fáradalmát.

Az elmúlt közel két év hatalmas megterhelést jelentett a szülőknek, akik munkájukat hosszabb-rövidebb ideig otthon voltak kénytelenek ellátni, miközben mindenféle feladataik mellett még gyakran saját gyerekeik tanáraként is helyt kellett állniuk.

A belize-i Naia Resort & Spa speciális Zoom Mom Digital Detox csomagot kínál azoknak a stresszes édesanyáknak, akiknek szükségük van néhány nap pihenésre. Az ajánlatban wellnesskezelések mellett úgynevezett digitális méregtelenítés is szerepel, ami azt jelenti, hogy mindaddig, amíg szeretnék, elérhetetlenek lesznek még a saját családjuk számára is.

Az anyukák emellett ingyenesen használhatják a hotel vízisport-felszereléseit, kerékpározhatnak, fitneszórákhoz csatlakozhatnak, részt vehetnek egy izgalmasnak ígérkező lagúnatúrán, és minden egyes napot a gyógyfürdőben zárhatnak, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjenek. Mindemellett betekintést nyerhetnek Belize különleges gasztronómiájába is, ha pedig még az ágyból sem akarnak kikelni, az egész napot lenyűgöző tengerparti bungalókban tölthetik.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Naia Resort & Spa)

luxusszálloda | szálloda | digitális detox | utazás | belize

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram