Elképesztő összegért valódi fehér esküvőd lehet itt

Hogy hangzik egy esküvő pingvinleséssel, zipline-ozással és tortavágással a hóban?

Fehér esküvő. Abból a szempontból furcsa, hogy az etikett szerint egy szertartáson a menyasszonyon kívül senkinek sem illik ebbe a színbe öltöznie. Itt most másról van szó: egy luxusutazási cég ajánl nem akármilyen lehetőséget arra, hogy a párok az Antarktisz jeges, kopár síkságain rendezhessék meg esküvői fogadásukat. Fehér körülmények között és természetesen borsos áron.

A Red Savannah  által kínált csomag hivatalos neve "Fehér esküvő a fehér sivatagban".

És, ahogyan az sejthető, messze nem egy klasszikus fogadásról van szó.

Az itiner szerint a vendégek Fokvárosból elrepülnek az Antarktiszra, ahol a megszokott forgatókönyv (welcome pezsgő, fotózás, torta, csokoreldobás) mellett akciódús percprogramra is készülhetnek a jégalagút felfedezésétől kezdve a drótköteles csúszáson és a pingvinek megfigyelésén át a havas túráig.

Ahogyan ennyiből is sejthető, az esküvői élménypakk elképesztő összegbe kerül. A Red Savannah által szervezett fogadás árai 250 ezer dollárról (kb. százmillió forintról) indulnak, egy legfeljebb tizenkét fős násznépre méretezve.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy ilyen jellegű esküvő nincs túl jó hatással a környezetre. Nemcsak, hogy a Föld egyik legsebezhetőbb ökoszisztémáját járják be a résztvevők, hanem rövid úton, magánrepülővel jutnak el oda. Bár a Red Savannah szerint fejenként ezer dollárt ajánlanak fel természetvédelmi és fenntarthatósági programokra, nehéz elképzelni, hogy ezek az utak ne lennének károsak az Antarktiszra és általában a bolygóra nézve.

A hivatalos honlapon itt lehet többet megtudni.

Eközben a közép-olaszországi Lazio tartomány, ahol Róma is található, kétezer eurót (mintegy hétszázhatvanezer forintot) visszatérít a költségekből azoknak, akik ott tartják az esküvőjüket.

(Forrás: TimeOut, fotók: Unsplash)

 

fehér | luxus | esküvő | antarktisz | dél-sark

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom