Close
Romantikus luxus olasz módra: kiadó A Fehér Lótusz extravagáns palermói villája

Romantikus luxus olasz módra: kiadó A Fehér Lótusz extravagáns palermói villája

A neoklasszikus Villa Tasca gyökerei egészen az 1500-as évekig nyúlnak vissza.

Az HBO A Fehér Lótusz című sorozata nem fukarkodik a luxussal: míg az első évadot egy hawaii ötcsillagos üdülőhelyen forgatták, a második évadban főleg a taorminai Four Seasons San Domenico Palota került a fókuszba, de szerepet kapott benne egy másik előkelő szicíliai épület, a Villa Tasca is. Egészen pontosan a második évad harmadik epizódjában látható, ahol Daphne (Meghann Fahy) és Harper (Aubrey Plaza) szobát foglal a film szerint Noto városában.

A palotában minden adott a kényelemhez:

négy, saját fürdőszobával felszerelt hálószoba, zeneszoba, biliárdterem, bár és személyzet várja a vendégeket.

Emellett egy húsz hektáros, medencés kertben lehet elfelejteni a világ gondjait.

A belső térben pazar dupla lépcső és nagy belmagasság gondoskodik az eleganicáról, a falakat díszítő freskókról nem is beszélve.

A villát legalább három éjszakára lehet lefoglalni, maximum nyolc főre, éjszakánként 4814 fontért (2 millió 174 ezer forintért, vagyis fejenként 271 685 forintért). Három éjszaka nyolc főre 14506 fontba, vagyis 6 millió 549 ezer forintba, fejenként 818 700 forintba kerül.

A lazaság dél-olasz fővárosa, Palermo a villán túl is magával ragadó, ahogyan azt egy magyar fotós is megmutatta.

(Forrás: TimeOut, képek: Airbnb)

szicília | villa tasca | olaszország | fehér lótusz

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram