Close
Felfedeztük a legjobb belvárosi multibrand store-okat

Felfedeztük a legjobb belvárosi multibrand store-okat

Számos multibrand store hazai és nemzetközi szelekciója közül válogathatunk Budapesten. Öt igazán figyelemre méltót mutatunk be.

Treasure Budapest

Ispány Mária a Treasure Budapest tulajdonosa és alapítója egy ideiglenes pop-up üzletet nyitott öt évvel ezelőtt az Aulich utcában.

A sikeres koncepciónak, a prémiummárka-palettának és a jó lokációnak köszönhetően a vásárlóközönsége gyorsan bővült, és az üzlet hamarosan állandósult. A folyamatosan frissülő hazai dizájnerszelekciók mellett a kínálat olyan nagy külföldi márkákkal bővült, mint a Saint Laurent, a Theory, az Aubade Paris, a Misha és a Tom Ford.

A kifinomult nőies ruhadarabok és kiegészítők üzletasszonyok, diplomaták és itt élő külföldiek egyik legnépszerűbb vásárlási tetthelye.

Szolgáltatások:

 • személyes konzultáció
 • styling
 • méretre igazítás

Márkák: Nyikos Dóri, Anh Tuan, Abodi, Cukovy, Misha, Agneskovacs, Aubade Paris, Vanda Ferencz, Theory, Saint Lauren, Marc Jacobs, Tom Ford stb.

Országok: Olaszország, Mongólia, Görögország, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok, Törökország

Árak: 35 000 Ft – 2,5 millió Ft

Hely: 1051 Budapest, Aulich utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–péntek: 10–18 óra
Szombat: 10–16 óra

Berlin Store Budapest

Az Andrássy út egyetlen multibrand store üzlete, amely kizárólag hazai tervezők prémium ruha- és kiegészítő-kollekcióját kínálja a vásárlók számára.

A kétéves üzlet Sandor Lakatos kollekciójának értékesítésével indult, amely fokozatosan bővült más férfi- és női dizájnerszelekciókkal.

Az üzlet missziója, hogy minél több külföldi ismerje meg és viselje a hazai tervezők magas minőségű, különleges darabjait, de természetesen a hazai vásárlói igényeket is a legmagasabb szinten szolgálják ki.

A hétköznapi viselettől az alkalmi darabokig találhatunk kedvünkre valót, a hétvégi hosszú nyitvatartásnak köszönhetően pedig a legutolsó pillanatban is tökéletesen átöltözve távozhatunk.

Szolgáltatások:

 • személyes konzultáció
 • styling
 • méretre igazítás

Márkák: Artista, Cukovy, Konsanszky, Makány Márta, #FAM Napsugar, the FOUR, Lozar Style, Demeter Richard, Sandor Lakatos, Zsigmond Dóra, Agneskovacs, Berecz Vanda, Lindasieto, Abonyi Alma, Vengru, Blachsheep

Ország: Magyarország

Árak: 40 000 Ft – 250 000 Ft

Hely: 1061 Budapest, Andrássy út 18.

Nyitvatartás:
Hétfő–szombat: 10–20 óra
Vasárnap: 10–18 óra

Margot

Az egyik legfrissebb belvárosi multibrand store nevét Wes Anderson: The Royal Tenenbaums c. filmjének egyik főszereplője, Margot karaktere inspirálta.

Az izgalmas fashion szpotban öt hazai dizájner kollekciói találhatók meg, amelyekből tetőtől talpig átöltözhetünk, és a legkülönlegesebb kiegészítőket is megtaláljuk. A napfényes okkersárga üzlethelyiség vintázs hangulata kifinomult és barátságos, mindennap más tervező szolgálja ki a vásárlói igényeket.

Vecsei kalapjai, Grandpa férfikollekciója, Dorivisy ékszerei, Anna Amélie táskái és Anna Daubner női kollekciói között biztosan találunk kedvünkre való darabot, és kitűnő ajándékötletekre is szert tehetünk.

Szolgáltatások:

 • személyes konzultáció
 • styling

Márkák: Grandpa, Anna Daubner, Anna Amélie, Dorivisy, Vecsey

Ország: Magyarország

Árak: 6000 Ft – 280 000 Ft

Hely: 1061 Budapest, Irányi utca 10.

Nyitvatartás:
Hétfő–péntek: 12–20 óra
Szombat: 11–17 óra

WonderLab

A WonderLab alapítói, Marillai Évi és Ildi testvérpáros hét évvel ezelőtt nyitotta meg üzletét azzal a céllal, hogy profit nélkül, platform formájában segítse a hazai tervezők munkáját a belvárosi üzlethelyiségükben.

Mára már több mint harminc márka található a Veres Pálné utcai LAB-ben, amelyek közül néhány külföldi cipő- (Hoff) és napszemüvegmárka (Komono) is helyet kapott. A lányszobás hangulatban mindenki a másik segítségére siet, öltöztet, adogat, javasol, mert a cél egyedül az, hogy aki ott vásárol, hosszú ideig szeresse és viselje az új szerzeményét, legyen szó bármilyen hétköznapi vagy alkalmi dizájneroutfitről az INQ-tól, vagy Agneskovacs táskáról, ékszerről – amelyből tizenöt tervező szelekciója található meg.

Ugyanakkor külön figyelmet fordítanak a kutyás vevőkre, ruhától, egyedi pórázon át, a legkülönlegesebb felszerelésekig van választék a Sixfeetnek köszönhetően.

Szolgáltatások:

 • személyes konzultáció
 • styling

Márkák: INQ concept, Ferencz Borbála, Ille Lolla, Lazlo, Leanea, Lindamelinda, Miko Jewelry, Miru Miru, Nebouxii, Ooh My Deer, Pakamé, Sapi, Sapivan, Sixfeet, The Mama Kin, Tillu Vengru

Országok: Magyarország, Németország, Svédország

Árak: 1300 Ft – 180 000 Ft

Hely: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 3.

Nyitvatartás:
Kedd–szombat: 12–20 óra
Hétfő, vasárnap: zárva

The Garden Studio

A Garden Studio alapítója Tomcsányi Dóri dizájner, aki nemcsak a saját kollekcióinak ad otthont, de többek között olyan brandeknek is, mint a The Mama Kin, a Rimini Rrimini bags, a Barbs, az YKRA, a Notess.co vagy a Kele Clothing és a Mei Kawa.

A komplett outfitek mellett széles ékszerpalettából is válogathatunk az olyan apróságok mellett, mint a Zador szappan, sálak, pénztárcák, Tisza lépők és a Hello Budapest limitált noteszei.

A concept store egyetlen hátránya, hogy észrevétlenül lehet hosszasan elidőzni benne.

Szolgáltatások:

 • személyes konzultáció
 • styling

Márkák: Tomcsanyi, The Mama Kin, Rimini rimini, YKRA, Kele Clothing, Bensimon, Apres ski

Ország: Magyarország

Árak: 1500 Ft – 70 000 Ft

Hely: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 18.

Nyitvatartás:
Hétfő–szombat: 10–20 óra
Vasárnap: zárva

A cikk megjelent a Roadster magazin első számában. A másodikra már nem kell sokat várni, ugyanis október 15-én már kapható lesz a jobb újságárusoknál és a Libri üzleteiben. 

Ez is érdekelhet:

(Szerző: Borókai Fanni, fotók: Balogh Kata)

FOLYTASD EZZEL
A londoni metrókocsik ülésmintájában feszítenek az Arsenal focistái
Csak kétszáz darab készült ebből a látványos Nike x Louis Vuitton sportcipőből
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom