A Felix Kitchen & Bar hétvégi bruncha az elmúlt években a budapesti gasztroélet egyik meghatározó élménye lett – ezt a hagyományt folytatva, dunai panorámával, hamisíthatatlan fogásokkal, lágy dallamokkal, és mostantól különleges Möet & Chandon tételekkel készül az étterem minden szombaton és vasárnap.
A Felix Kitchen & Bar egyik fő küldetésének tűzte ki a prémium champagne-fogyasztás népszerűsítését, illetve a fogyasztók edukálását Czinki Tamás Master Sommelier közreműködésével.
A Fine Brands Companyval kötött szoros együttműködés keretein belül a vendégek Magyarországon egyedülállóan széles champagne-kínálattal találkozhatnak, a palackok mellett pedig egyes tételek pohárral is elérhetőek.
Egyik különlegességük a Möet & Chandon Brut Imperial,
amelyet egy háromliteres Jeroboam palackból szolgálnak fel, emellett pedig Möet & Chandon Grand Vintage Rosé 2013 és Grand Vintage Collection különböző évjáratait is kóstolhatják a vendégek a brunch fogásai mellé.
A narancs és pezsgő találkozása rendre kiváló kísérője a legforróbb hónapoknak, az argentin Chandon pincészetnek pedig sikerült új szintre emelnie ezt a kesernyés narancs és a pezsgő egyvelegének palackba zárásával. Ez lett a Chandon Garden Spritz, amit a közelmúltban mi is kipróbáltunk.
A Moët & Chandon egyértelműen az egyik leghíresebb luxus pezsgőmárka, amelynek történeleme közel háromszáz évre nyúlik vissza. A francia gyár évente megközelítőleg 30 millió palackot állít elő, kiterjedt rajongótáborába pedig köztudottan a legnagyobb színészek és sportolók tartoznak. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy az Imperial és Dom Pérignon gyártójának történelmében olyan híres személyiségek is megjelennek, mint Madame Pompadour, Napóleon és Lady Diana. Íme a márka lebilincselő történelme!
budapest | Möet & Chandon | champagne | brunch | különleges ital | új
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!