Close
Egészen különleges champagne-okkal indíthatod a napot az egyik kedvelt budapesti étteremben

Egészen különleges champagne-okkal indíthatod a napot az egyik kedvelt budapesti étteremben

A Felix Kitchen & Bar hétvégi bruncha az elmúlt években a budapesti gasztroélet egyik meghatározó élménye lett – ezt a hagyományt folytatva, dunai panorámával, hamisíthatatlan fogásokkal, lágy dallamokkal, és mostantól különleges Möet & Chandon tételekkel készül az étterem minden szombaton és vasárnap.

A Felix Kitchen & Bar egyik fő küldetésének tűzte ki a prémium champagne-fogyasztás népszerűsítését, illetve a fogyasztók edukálását Czinki Tamás Master Sommelier közreműködésével.

A Fine Brands Companyval kötött szoros együttműködés keretein belül a vendégek  Magyarországon egyedülállóan széles champagne-kínálattal találkozhatnak, a palackok mellett pedig egyes tételek pohárral is elérhetőek.

Egyik különlegességük a Möet & Chandon Brut Imperial,

amelyet egy háromliteres Jeroboam palackból szolgálnak fel, emellett pedig Möet & Chandon Grand Vintage Rosé 2013 és Grand Vintage Collection különböző évjáratait is kóstolhatják a vendégek a brunch fogásai mellé.

A narancs és pezsgő találkozása rendre kiváló kísérője a legforróbb hónapoknak, az argentin Chandon pincészetnek pedig sikerült új szintre emelnie ezt a kesernyés narancs és a pezsgő egyvelegének palackba zárásával. Ez lett a Chandon Garden Spritz, amit a közelmúltban mi is kipróbáltunk.

A Moët & Chandon egyértelműen az egyik leghíresebb luxus pezsgőmárka, amelynek történeleme közel háromszáz évre nyúlik vissza. A francia gyár évente megközelítőleg 30 millió palackot állít elő, kiterjedt rajongótáborába pedig köztudottan a legnagyobb színészek és sportolók tartoznak. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy az Imperial és Dom Pérignon gyártójának történelmében olyan híres személyiségek is megjelennek, mint Madame Pompadour, Napóleon és Lady Diana. Íme a márka lebilincselő történelme!

brunch | különleges ital | Möet & Chandon | új | champagne

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram