Csak az jelentkezzen erre az álommunkára, akinek nem gond, hogy nem jár érte fizetés

A járvány idején divatba jöttek az elszigeteltséget hirdető opciók, legyen az egy hosszú hétvégére vagy egy hosszabb elvonulásra szóló ajánlat egy erdő mélyén, netán egy lakatlan szigeten. Vagy akár egy munkalehetőség Anglia délnyugati partjainál.

Az észak-devoni partoktól nagyjából húsz kilométerre található Lundy szigete utóbbit ajánlja. A természetvédelmi területeiről és a fenntarthatóságra törekvéséről ismert aprócska szigeten öt segédgondnoki pozíciót nyitottak meg,

de a munkáért nem fizetnek semmit, csupán a lakhatást biztosítják.

Igazi álommunka azoknak, akik imádják az állatokat és a természetet, merthogy a lényege a szigeten élő fókák és madarak megfigyelése, bár az állás nyilvánvalóan azoknak szól, akik megengedhetik maguknak, hogy hónapokig ne keressenek belőle pénzt.

A felhívás szerint két asszisztens április és július között a madarakra, másik kettő július és szeptember között a fókákra ügyel, és még egy segédvadőrre is szükség van az április és október közötti időszakra.

Mivel a hosszú munkanapokkal járó feladatvégzés a szabadban történik, a jelentkezőknek nem árt felkészülniük a várható zord és igencsak puritán körülményekre.

A szigeten nincsenek autók, a házakban hiánycikk a televízió, a rádió és az internet. Mindössze egy vendéglő van, ahol lényegében a helyi társasági élet zajlik.

A Lundy-szigetet 1969-ben vásárolta meg egy Jack Hayward nevű üzletember, majd a National Trustnak adta.

Jelentkezni 2021. február 5-ig lehet.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images)

sziget | állás | lundy | asszisztens | munka

FOLYTASD EZZEL

Exkluzív élmény vár a Bazilika lábánál – Megnyílt a The—Bar Giftshop Pop-up Store

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Különleges programok a Balatonnál decemberben! Kattints a részletekért!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom