Close
Csak az jelentkezzen erre az álommunkára, akinek nem gond, hogy nem jár érte fizetés

Csak az jelentkezzen erre az álommunkára, akinek nem gond, hogy nem jár érte fizetés

A járvány idején divatba jöttek az elszigeteltséget hirdető opciók, legyen az egy hosszú hétvégére vagy egy hosszabb elvonulásra szóló ajánlat egy erdő mélyén, netán egy lakatlan szigeten. Vagy akár egy munkalehetőség Anglia délnyugati partjainál.

Az észak-devoni partoktól nagyjából húsz kilométerre található Lundy szigete utóbbit ajánlja. A természetvédelmi területeiről és a fenntarthatóságra törekvéséről ismert aprócska szigeten öt segédgondnoki pozíciót nyitottak meg,

de a munkáért nem fizetnek semmit, csupán a lakhatást biztosítják.

Igazi álommunka azoknak, akik imádják az állatokat és a természetet, merthogy a lényege a szigeten élő fókák és madarak megfigyelése, bár az állás nyilvánvalóan azoknak szól, akik megengedhetik maguknak, hogy hónapokig ne keressenek belőle pénzt.

A felhívás szerint két asszisztens április és július között a madarakra, másik kettő július és szeptember között a fókákra ügyel, és még egy segédvadőrre is szükség van az április és október közötti időszakra.

Mivel a hosszú munkanapokkal járó feladatvégzés a szabadban történik, a jelentkezőknek nem árt felkészülniük a várható zord és igencsak puritán körülményekre.

A szigeten nincsenek autók, a házakban hiánycikk a televízió, a rádió és az internet. Mindössze egy vendéglő van, ahol lényegében a helyi társasági élet zajlik.

A Lundy-szigetet 1969-ben vásárolta meg egy Jack Hayward nevű üzletember, majd a National Trustnak adta.

Jelentkezni 2021. február 5-ig lehet.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images)

lundy | munka | állás | elszigetelt | asszisztens

FOLYTASD EZZEL

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Ez az utazók kedvenc légitársasága az idén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom