Close
Fényűző módon wellnessezhetünk a Skót-felföldön futó luxusvonaton

Fényűző módon wellnessezhetünk a Skót-felföldön futó luxusvonaton

A csodálatos panorámájáról és puha belső tereiről ismert Royal Scotsman hegyek, kastélyok és hidak között kanyarogva kínál kellemes kikapcsolódást. Ha azonban mindez nem lenne elég, most új élménnyel bővítették a kínálatot.

A Belmond a Parfums Christian Diorral fogott össze, hogy teljes egészében a wellnessnek szentelt kocsit alkosson, amelyet Christian Dior Skócia iránti szeretete ihletett.

Az utasok két lakkozott borítással rendelkező kezelőszobában kérhetik a személyre szabott wellnessmenüt, amelyet a Dior wellness-szakértői állítottak össze.

A D-Travel testmasszázs enyhíti az utazás okozta esetleges stresszt és feszültséget, akárcsak a D-Elements teljes testkezelés, amelyhez a skót táj ihlette termékeket használnak, például féldrágaköveket és ködös tájat idéző testpermetet, és a D-Highlands arckezelés, amely útközben megfiatalítja a vendégeket.

Az április 10-től igénybe vehető spa mellett más élményeket is tartogat a Royal Scotsman, mint a díjnyertes Tom Kitchin séf által tervezett Skócia ízei gourmet-utazás, vagy a kalandszakértő által összeállított túlélőtúra.

A Flying Scotsman gőzmozdony idén ünnepli századik születésnapját, az évfordulóról pedig többek között egy pezsgős utazással emlékezik meg, a Royal Scotsman hálókocsis vonat pedig hamarosan két új, több mint pazar lakosztállyal érkezik.

(Forrás: Condé Nast Traveler, képek: Pierre Mouton for Parfums Christian Dior/Belmond/Condé Nast Traveler, Getty Images, Royal Scotsman/Facebook)

luxusvonat | Royal Scotsman | dior | vonat | wellness

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram