Close
Elképesztő autós élménytúra vezet végig az Alpokon

Elképesztő autós élménytúra vezet végig az Alpokon

Tavaly hatalmas siker övezte a Four Seasons által szervezett autós élménytúrát, ami Toszkánán vezetetett keresztül. A híres szállodai csoport most úgy döntött, két hasonló útvonallal örvendezteti meg a luxusutazókat és a sportautók szerelmeseit.

Viszonylag ritka, hogy egy csúcskategóriás szállodacsoport utazásszervezőnek áll, a Four Seasons azonban megtalálta a módját annak, hogyan lehet ezt jól csinálni:

csak be kell ültetni a vendégeit egy sportautóba és el kell őket küldeni a világ legfestőibb helyeire.

Noha Toszkána volt ennek az új koncepciónak a teszthelye, úgy tűnik, a Four Seasons-nek még bőven van ötlete új úti célokra. Idén a választásuk az Alpokra és a Napa-völgyre esett, ahol elképesztő kocsik, minden igényt kielégítő szállások, elsőrangú éttermek és szuper élmények várják az utazókat.

Four Seasons Genf

Az első túrára június 12. és 18. között lehet benevezni. Genf egyik legelismertebb szállodájában önmagában öröm megszállni, innen azonban

epikus túrákra indulhatnak a vendégek.

Először átmennek Gruyere Village-en, hogy meglátogassák a Lavaux Vineyard Terraces-t, majd elautóznak a Chateau d’Avully középkori borbirtokára, végül a Four Seasons Hotel Megeve-be érkeznek.

Four Seasons Resort & Residences Napa Valley

A Four Seasons autós turnéja nem mindennapi módon debütál az Egyesült Államokban. Hétnapos országúti kirándulásra küldik a vendégeket a Napa-völgyben, az október 29-től november 4-ig tartó utazásban pedig

az autók mellett a bor is központi szerephez jut.

A vendégek a Napa-völgyben található Four Seasons-től indulnak, amely egyfajta bázisként funkcionál majd a híres borvidék felfedezésére. A második nap a Tomales-öbölbe mehetnek, ahol megismerkedhetnek az osztrigatenyésztéssel, és egy fantasztikus gourmet-ebédet fogyaszthatnak. Majd leautóznak San Franciscóba is, ahol privát komppal járhatják be az öblöt, hogy végül hőlégballon segítségével a levegőből is megcsodálhassák a Napa-völgyet.

(Forrás: Bosshunting, fotók: Four Seasons)

sportautó | Napa-völgy | autós utazás | genf | four seasons

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Székesfehérváron megelégelték a tarthatatlanul magas inflációt: vasárnaptól sztrájkba kezdenek az Arconic-Köfém Kft.-nél

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram