Close
Még a repülőúttal együtt is olcsóbban fürdőzött Budapesten ez az utazó, mint Londonban

Még a repülőúttal együtt is olcsóbban fürdőzött Budapesten ez az utazó, mint Londonban

Egy 22 éves TikToker, Callum Ryan úgy döntött, hogy inkább Budapesten fürdőzik egyet, mint Londonban. Mint mondja, olcsóbban jött ki.

A brit fővárosban 40 fontért (17025 forintért) csobbanhatott volna, de ő ebből a pénzből inkább repülőre szállt, és keletnek indult. Igaz, ahhoz azért kellett némi szerencse, hogy az utolsó pillanatban oda-vissza mindössze 17 fontért (7240 forintért) találjon repülőjegyet egy fapados járatra a londoni Luton repülőtérről.

Ennél még a belépőért is többet kellett fizetnie a Széchenyi fürdőben, ahol 9400 forintba kerül egy jegy hétköznap.

Így aztán végül összesen csak 39 fontjába (16618 forintjába) került az utazás, ami valamivel (mintegy 426 forinttal) olcsóbb volt, mintha egy londoni fürdőbe ment volna.

Ryan azt mondta, hihetetlen élmény volt az utazás, és nagyon élvezte a hideg és meleg fürdőt, a beltéri és a kültéri medencét, de aztán vissza kellett indulnia. Mi tagadás, elég feszítettre sikerült így a tempó, de úgy tűnik, neki megérte. Egy kommentelő ugyanakkor rávilágított, hogy ha a reptérről a városba tartó és a visszautat is beleszámítja, máris nem jön ki a matek még a hihetetlen jegyár mellett sem. De persze jól hangzik a koncepció, még ha az élmény széndioxid-lábnyomának szempontjából nem is feltétlenül.

A Széchenyi fürdő is szerepel a legjobb hét között az angol magazin listáján, Európa legjobb wellnessélményeiért pedig erre érdemes indulnunk.

(Forrás: Hungary Today, LadBible, képek: Getty Images)

london | fürdő | árak | budapest | repülés

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram